Robin Williams şi Rowan Atkinson, într-o piesă de teatru (Video)

Robin Williams va juca pe o scenă de teatru din Marea Britanie, pentru prima dată în 25 de ani, alături de actori de comedie englezi precum Rowan Atkinson şi John Cleese.

116 afișări
Imaginea articolului Robin Williams şi Rowan Atkinson, într-o piesă de teatru (Video)

Robin Williams şi Rowan Atkinson, într-o piesă de teatru

Potrivit timesonline, artiştii vor juca pentru prinţul de Wales şi ducesa de Cornwall la teatrul Wimbeldon, în spectacolul caritabil intitulat "We Are Not Amused", cu ocazia celei e-a 60-a aniversări a prinţului Charles.

Spectacolul va avea loc pe 12 noiembrie şi va fi difuzat pe postul de televiziune britanic ITV. Banii obţinuţi din bilete vor fi direcţionaţi către fundaţia patronată de prinţul Charles.

Williams şi-a început cariera ca realizator de stand-up comedy, înainte să joace în filme precum "Dna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit" (1993) şi "Cabaret în familie" (1996).

Actorul american a câştigat un premiu Oscar pentru rolul său din "Good Will Hunting", în 1998.

Actorul în vârstă de 57 de ani pare relaxat în faţa provocării de a juca într-un spectacol dedicat prinţului moştenitor al Marii Britanii, după ce a început un turneu de stand-up comedy în Statele Unite, săptămâna trecută. Williams a declarat că preşedintele american George W. Bush l-a determinat să se întoarcă pe scenă, a doua oară în 20 de ani. "Este un an electoral, ceea ce este echivalentul Crăciunului pentru actorii de stand-up comedy". "M-am gândit să plec la drum cât timp (Bush, n.r.) este preşedinte", a adăugat acesta.

Viaţa sa personală tumultuoasă ar putea fi, de asemenea, o sursă de inspiraţie pentru spectacolul de la Londra. După 20 de ani în care nu a mai consumat alcool, actorul s-a internat la dezalcolizare, în 2006. De asemenea, Williams s-a despărţit de soţia sa în martie, anul acesta. Înaintea turneului din Statele Unite, acesta a declarat că a ales să se retragă şi să scrie texte despre problemele pe care le-a înfruntat în viaţa sa personală.

Spectacolul pentru prinţ reprezintă şi întoarcerea lui actorului britanic Rowan Atkinson pe scenă, după ani de zile. Ultimul turneu în Marea Britanie al actorului, cunoscut pentru rolul "Mr Bean", a avut loc în 1991.

Pe scenă, alături de Williams şi Atkinson, se va afla John Cleese, geniul din spatele seriei "Monty Python", care a promis că îi va prezenta prinţului ceva "foarte special".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici