Rochia de mireasă purtată de Kate Middleton şi tortul de nuntă, expuse la Palatul Buckingham

Rochia de mireasă purtată de Kate Middleton, devenită ducesă de Cambridge după căsătoria ei cu prinţul William, va fi expusă în această vară la palatul Buckingham, alături de tortul prezentat invitaţilor la recepţia din seara nunţii, a anunţat luni casa regală britanică.

1238 afișări
Imaginea articolului Rochia de mireasă purtată de Kate Middleton şi tortul de nuntă, expuse la Palatul Buckingham

Rochia de mireasă purtată de Kate Middleton şi tortul de nuntă, expuse la Palatul Buckingham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Palatul Buckingham din Londra este prin tradiţie deschis vara publicului, care poate să admire grădinile, sălile de recepţie şi tablourile din colecţia regală.

În acest an, pe lângă celebrele ouă din colecţia Fabergé, vizitatorii vor putea să admire rochia de mireasă creată pentru ducesa de Cambridge de casa Alexander McQueen şi celebrul tort de nuntă cu opt etaje, decorat cu flori spectaculoase din zahăr.

Rochia din satin şi organza cu un corset de dantelă, creată de Sarah Burton, considerată un veritabil "secret de stat" până în ziua nunţii (29 aprilie, n.r.), a stârnit admiraţia publicului, dar şi a marilor creatori de modă.

Pantofii brodaţi din satin pe care Catherine Middleton i-a purtat la ceremonia din catedrala Westminster din Londra, dar şi cerceii cu diamante şi diadema ce i-a fost împrumutată cu această ocazie de regina Elizabeth a II-a se vor afla printre celelalte obiecte expuse în această vară la palatul Buckingham.

Invitaţii la nunta regală nu au putut să guste din celebrul tort de nuntă, care a fost conservat cu mare grijă, mâncând în schimb o prăjitură cu ciocolată, preferata din copilărie a prinţului William.

Palatul Buckingham va fi deschis pentru public în perioada 23 iulie - 3 octombrie, biletul de intrare costând 17,4 lire sterline (20 de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici