Rochia principesei Charlene de Monaco, decorată cu mii de cristale Swarovski şi perle. Este mai frumoasă decât cea purtată de Kate Middleton? - FOTO

Principesa Charlene de Monaco a ales o rochie de mireasă din mătase ivorie, fără mâneci şi cu trenă lungă, cu broderii cu din mii de cristale Swarovski şi perle, creaţie a lui Giorgio Armani, la nunta cu prinţul Albert.

8235 afișări
Imaginea articolului Rochia principesei Charlene de Monaco, decorată cu mii de cristale Swarovski şi perle. Este mai frumoasă decât cea purtată de Kate Middleton? - FOTO

Rochia principesei Charlene de Monaco, decorată cu mii de cristale Swarovski şi perle. Este mai frumoasă decât cea purtată de Kate Middleton? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mireasa are părul prins în coc şi un voal lung pe cap. Ea a păşit spre altar precedată de şapte domnişoare de onoare.

La rândul său, prinţul Albert poartă o uniformă crem, ţinuta clasică a gărzilor palatului din Monaco. Mânecile uniformei sunt brodate cu frunze de stejar şi de măslin, iar tunica este închisă cu butoni aurii, cu monogramă.

Mirele poartă medalii care reprezintă Ordinul Sfântului Charles, Ordinul Grimaldi şi Legiunea de Onoare Franceză. Pe material mai este, de asemenea, brodată o rozetă ce reprezintă Coroana de Monaco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici