Rock The City 2012 între 29 iunie şi 1 iulie în Capitală. Ce trupe ar putea concerta

Ediţia din 2012 a festivalului Rock the City va avea loc între 29 iunie şi 1 iulie, în Capitală, cu participarea a circa 15 trupe, organizatorii fiind în discuţii cu formaţiile The Offspring şi Guns N'Roses, dar aceste nume nu sunt confirmate, a declarat pentru MEDIAFAX Lenţi Chiriac.

1069 afișări
Imaginea articolului Rock The City 2012 între 29 iunie şi 1 iulie în Capitală. Ce trupe ar putea concerta

Rock The City 2012 între 29 iunie şi 1 iulie în Capitală. Ce trupe ar putea concerta

Numele celor două trupe au fost vehiculate în presa de specialitate online pentru cea de-a patra ediţie Rock the City, festival organizat de D&D East Entertainment.

Contactat de MEDIAFAX, Lenţi Chiriac, production manager D&D East Entertainment, a declarat că se poartă discuţii cu trupele respective, dar nu este semnat nimic, aşa că situaţia se poate schimba.

În schimb, organizatorii Rock the City vor susţine săptămâna viitoare o conferinţă de presă, la care va fi prezent şi Marcel Avram, pentru a anunţa trupele care vor cânta la festival, dar şi alte proiecte.

Rock the City 2012 va avea loc între 29 iunie şi 1 iulie, la Romexpo sau în Piaţa Constituţiei, a precizat Lenţi Chiriac.

El a mai spus că vor fi 14 - 15 trupe, mai diverse decât anul trecut, fiind prezente şi genuri ca trash, gothic, alternativ. "Va fi multe peste cel de anul trecut", a mai spus Lenţi Chiriac.

Rock the City 2011 s-a desfăşurat între 1 şi 3 iulie, în Piaţa Constituţiei din Capitală, printre trupele care au urcat pe scenă numărându-se Prodigy, Therapy?, Mike and the Mechanics, Hatebreed, Whitesnake şi Judas Priest.

Guns N' Roses a mai concertat în România, pe 21 septembrie 2010, la complexul Romexpo din Capitală. În prezent, trupa Guns N' Roses este formată din Axl Rose (vocal, pian), Dizzy Reed (clape, pian, sintetizator, backing vocals), Tommy Stinson (chitară bas, backing vocals), Chris Pitman (clape, backing vocals), Richard Fortus (chitară), Frank Ferrer (baterie, percuţie), Ron "Bumblefoot" Thal (chitară), DJ Ashba (chitară).

De-a lungul anilor, trupa Guns N' Roses a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai în Statele Unite ale Americii. Fiecare album Guns N' Roses a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar şi în cele din Asia şi America de Sud. Cel mai bine vândut disc al grupului este "Appetite For Destruction", cu peste 38 de milioane de exemplare vândute la nivel mondial. În discografia grupului figurează şase albume de studio, trei EP-uri şi un album live, dar şi multe alte compilaţii.

The Offspring este o trupă americană formată în 1984 în California. Alături de alte formaţii ca Sublime, Green Day, Bad Religion, Blink-182 şi Rancid, sunt recunoscuţi pentru popularizarea şi readucerea punk rock-ului în atenţia publicului larg în anii '90. The Offspring a vândut peste 34 de milioane de albume în toată lumea, fiind una dintre cel mai de succes trupe de punk rock din toate timpurile. De-a lungul carierei, trupa a lansat opt albume, materialul de debut fiind "The Offspring" (1989), iar cel mai recent - "Rise and Fall, Rage and Grace" (2008). Memebrii formaţiei sunt în prezent Dexter Holland (vocal, chitară, pian), Noodles (chitară, backing vocals), Greg K. (bas, backing vocals) şi Pete Parada (tobe, percuţie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici