Rock the City 2013: Trivium, Enslaved şi Spineshank se alătură trupei Rammstein - VIDEO

Trupele Trivium, Enslaved şi Spineshank vor cânta la festivalul Rock the City 2013, care se va desfăşura pe 27 şi 28 iulie, la complexul Romexpo din Bucureşti, informează organizatorii, D&D East Entertainment.

506 afișări
Imaginea articolului Rock the City 2013: Trivium, Enslaved şi Spineshank se alătură trupei Rammstein - VIDEO

Trivium

Trivium, Enslaved şi Spineshank se alătură formaţiilor anunţate anterior Rammstein şi Bullet for My Valentine, au anunţat organizatorii pe pagina lor de Facebook.

Spineshank este o trupă de nu metal americană, nominalizată la premiile Grammy, care a vândut până în prezent peste 540.000 a albume şi a lansat patru albume de studio, cel mai recent în 2012, "Anger Denial Acceptance". Cel de-al treilea album al formaţiei, "Self-Destructive Pattern", lansat în septembrie 2003, a inclus single-ul "Smothered", care a fost nominalizat la Grammy la categoria "Best Metal Performance" (2004). După modificări de componenţă, în prezent, trupa este formată din Jonny Santos - voce, Mike Sarkisyan - chitară, pian, Robert Garcia - bas, background vocals, Tom Decker - tobe.

Originară din Orlando, Florida, trupa americană de heavy metal Trivium a fost înfiinţată în 2000. Trupa a lansat până în prezent cinci albume de studio, 11 single-uri şi 12 clipuri. Cel mai recent album se numeşte "In Waves" şi a fost lansat în august 2011. Trivium a vândut peste un milion de albume la nivel mondial. Formaţia a început să înregistreze cel de-al şaselea album de studio în februarie anul acesta. Membrii formaţiei spun că au fost influenţaţi în cariera lor de nume mari ale genului precum Metallica, Machine Head, Iron Maiden, Megadeth. În prezent, trupa Trivium este formată din Matt Heafy - chitară, voce, Corey Beaulieu - chitară, voce, Paolo Gregoletto - chitară bas, voce, Nick Augusto - tobe.

Enslaved este o trupă de extreme metal - aşa cum o caracterizează membrii săi - care s-a înfiinţat în Sveio, Norvegia, în 1991. Numele formaţiei a fost inspirat de un demo al grupului Immortal, "Enslaved in Rot". După mai multe modificări de componenţă, în prezent, trupa Enslaved este formată din Grutle Kjellson - voce, bas, Ivar Bjørnson - chitară, backing vocals, clape, Arve "Ice Dale" Isdal - chitară, Cato Bekkevold - tobe, Herbrand Larsen - voce, clape, sintetizatoare. Formaţia a lansat până în prezent 12 albume de studio, cel mai recent în 2012 - "RIITIIR".

Organizatorii festivalului Rock the City 2013 au pus în vânzare doar abonamente valabile pentru cele două zile ale evenimentului, iar preţurile acestora variază de la 479,25 lei la 143,78 lei. Abonamentele sunt distribuite prin reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, pe www.eventim.ro.

Festivalul este organizat de Marcel Avram şi East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici