"Rocker", de Marian Crişan, la Festivalul de Film de la Bruxelles - VIDEO

Lungmetrajul "Rocker", de Marian Crişan, va rula în secţiunea Panorama a Festivalului Internaţional de Film de la Bruxelles, care se va desfăşura între 19 şi 26 iunie, informează un comunicat al organizatorilor.

76 afișări
Imaginea articolului "Rocker", de Marian Crişan, la Festivalul de Film de la Bruxelles - VIDEO

"Rocker", de Marian Crişan, la Festivalul de Film de la Bruxelles (Captura video)

În filmul "Rocker", regizat de Marian Crişan, Dan Chiorean joacă rolul unui tată care încearcă să îşi ajute fiul dependent de droguri. Ceea ce îi leagă pe cei doi este pasiunea pentru muzica rock.

Filmul lui Marian Crişan va rula în festival alături de titluri precum "Boven is het stil", de Nanouk Leopold (Olanda), "Die Welt" de Alex Pitstra (Olanda), "Rhino Season", de Bahman Ghobadi (Turcia/ Iran), şi "Road North", de Mika Kaurismäki (Finlanda).

"Rocker", o nouă producţie Mandragora, este cel de-al doilea lungmetraj al lui Marian Crişan, după filmul de debut "Morgen" (2010, premiat în importante festivaluri de gen, precum cele de la Locarno, Salonic, Reykjavik, şi scurtmetrajul "Megatron", distins cu Palme d'Or la Festivalul de la Cannes 2008.

Din distribuţia filmului "Rocker" mai fac parte Alin State, Ionuţ Nicolae, Ofelia Popii, Crina Semciuc şi mulţi alţi actori aflaţi la prima apariţie cinematografică.

Filmul a avut premiera mondială anul trecut, la Festivalul Internaţional de la San Sebastian, unde a participat în competiţia secţiunii Nuevos directores. De curând, "Rocker" a fost proiectat în secţiunea competitivă a Festivalului de la Trieste şi la Festivalul de la Göteborg, fiind în continuare solicitat în competiţii internaţionale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici