Rockerul Eddie Van Halen, operat de urgenţă din cauza unor probleme digestive

Trupa Van Halen şi-a amânat turneul pe care trebuia să îl susţină în Japonia, după ce chitaristul Eddie Van Halen a fost operat de urgenţă din cauza unor probleme digestive.

164 afișări
Imaginea articolului Rockerul Eddie Van Halen, operat de urgenţă din cauza unor probleme digestive

Rockerul Eddie Van Halen, operat de urgenţă din cauza unor probleme digestive (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Chitaristul Eddie Van Halen a fost internat de urgenţă după ce a acuzat probleme digestive. El a fost diagnosticat cu diverticulită, o afecţiune uneori dureroasă care se dezvoltă atunci când diverticulul, care se formează în peretele colonului, se inflamează sau se infectează, informează contactmusic.com.

Este de aşteptat ca perioada de recuperare a lui Eddie Van Halen, după intervenţia chirurgicală, să se întindă pe o perioadă de patru până la şase luni, potrivit unui anunţ postat pe site-ul oficial al trupei Van Halen.

Din cauza problemelor de sănătate ale chitaristului, trupa Van Halen a fost nevoită să îşi amâne turneul pe care trebuia să îl susţină în Japonia, în luna noiembrie, pentru anul viitor.

Van Halen este o formaţie hard-rock americană înfiinţată în anii '70, care, de-a lungul anilor, a lansat 11 albume de studio, vândute în peste 75 de milioane de exemplare, fiecare dintre aceste materiale discografice intrând direct în Top 20 al clasamentului muzical Billboard 200.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici