Roger Moore ar putea veni la Bucureşti

Filmul "Christmas at Castlebury Hall", regizat de Michael Damian, este în pregătire la Studiourile MediaPro, printre numele vehiculate pentru distribuţie numărându-se şi Roger Moore, au declarat pentru MEDIAFAX surse din industria cinematografică.

26 afișări
Imaginea articolului Roger Moore ar putea veni la Bucureşti

Roger Moore ar putea veni la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul, care spune povestea unei femei ce călătoreşte cu nepoţii ei la un castel din Europa şi se îndrăgosteşte de un prinţ, urmează să fie produs în România şi să apară pe marile ecrane româneşti în iarna acestui an. Filmările vor avea loc la Studiourile MediaPro, dar şi în ţară.

Regizorul Michael Damian este cunoscut pentru rolul lui Danny Romalotti din serialul "Tânăr şi neliniştit". Cel mai recent film regizat de el este "Marley & Me: The Puppy Years", aflat în prezent în postproducţie.

Născut pe 14 octombrie 1927, în sudul Londrei, Sir Roger Moore şi-a început cariera artistică în teatru, la mijlocul anilor '40. În 1953, actorul a plecat în Statele Unite ale Americii pentru a-şi încerca norocul. Rolul din celebrul serial "Ivanhoe" l-a făcut cunoscut în SUA, dar Moore a devenit vedetă internaţională în rolul detectivului Simon Templar, în "Sfântul" (1962 - 1969). După succesul serialului "Danny şi Brett - operaţiunea Monte Carlo" (1972 - 1973), unde a apărut alături de Tony Curtis, Moore a jucat în primul film "James Bond", "Pe cine nu laşi să moară", în 1973, ca succesor al lui Sean Connery. Moore a îmbrăcat pentru ultima dată smochingul lui James Bond în "Perspectiva unei crime" (1985) şi apoi s-a îndreptat spre activităţile umanitare, devenind ambasador al Fondului Naţiunilor Unite pentru copii (UNICEF), în 1991.

Roger Moore a primit, în octombrie 2008, o stea pe Walk of Fame, la Hollywood, cu doar trei zile înainte de a împlini 80 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici