Roger Moore, nevoit să renunţe la martini, băutura preferată a agentului 007

Actorul britanic Roger Moore, fostul star al filmelor din seria "James Bond", a fost nevoit să renunţe la martini, băutura preferată a agentului 007, din cauza faptului că suferă de diabet, informează contactmusic.com.

413 afișări
Imaginea articolului Roger Moore, nevoit să renunţe la martini, băutura preferată a agentului 007

Roger Moore (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul britanic, în vârstă de 86 de ani, a fost diagnosticat cu diabet în 2013. El recunoaşte că, deşi nu a comandat niciodată această băutură folosind celebra frază "shaken, not stirred" ("agitat, nu amestecat") din filmele "James Bond", martini era băutura sa preferată.

"Ştiu să prepar un martini dry foarte bun, dar nu mai am voie să îl beau. Nu mai am voie să consum nici zahăr, nici alcool. Abia apuc să gust puţin din vin. Uneori, reuşesc să fac astfel încât o mică înghiţitură să dureze o oră. Îmi place mai mult aşa", a dezvăluit actorul într-un interviu pentru Daily Telegraph.

Starul britanic mai spune că dacă ar şti că ar mai avea o singură zi de trăit, atunci ar reintroduce băutura martini în viaţa sa: "Aş bea câteva martini dry cu gin Tanqueray - fără votcă - şi câteva «choc ices» (ciocolată acoperită cu îngheţată). Şi, desigur, alune prăjite".

Roger Moore a jucat rolul agentului 007 în şapte filme din seria "James Bond", între anii 1973 şi 1985.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici