Roman despre profesorii din liceu, scris de Florin Piersic Jr.

Actorul Florin Piersic Jr. a mărturisit, la emisiunea "ProFM'sCOOL", difuzată în fiecare luni, între orele 20.00 şi 22.00, la Pro FM, că latura sa artistică a început să intre în funcţiune încă de când era adolescent, informează un comunicat al radioului.

8 afișări
Imaginea articolului Roman despre profesorii din liceu, scris de Florin Piersic Jr.

Roman despre profesorii din liceu, scris de Florin Piersic Jr.

"În liceu eram nedezlipit de colegul meu de bancă. Făcusem un roman cu benzi desenate, unul pentru celălalt, în care apăreau toţi profesorii".

Curioşi să afle cine era acest prieten creativ al lui Florin, DJ Escu şi Bogdan Nicolai au cerut detalii despre el. Răspunsul a fost evaziv şi intrigant în acelaşi timp: "Nu am să îi dau numele. Acum e om politic. E undeva lângă premierul Tăriceanu. Şi e aşa serios… Eu nu pot să îl iau în serios, ştiind cât de ţăcănit era".

Florin s-a gândit să nu renunţe la capodopera creată împreună cu prietenul său în liceu: "M-am gândit să public romanul meu. Încă îl mai am, pe foi îngălbenite", a mărturisit actorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici