Roman Polanski a fost transferat la cabana sa din Gstaad

Cineastul Roman Polanski a ajuns, vineri, la cabana sa din oraşul elveţian Gstaad, unde va rămâne în regim de arest la domiciliu, după ce a fost eliberat pe cauţiune, a declarat, vineri, Ministerul elveţian al Justiţiei.

17 afișări
Imaginea articolului Roman Polanski a fost transferat la cabana sa din Gstaad

Roman Polanski a ajuns la cabana sa din Gstaad

"Roman Polanski, reţinut în urma unei cereri de extrădare (din partea SUA, n.r.), a fost eliberat astăzi (vineri, n.r.) şi a fost transferat în cabana sa din Gstaad, unde va rămâne în regim de arest la domiciliu", a explicat Ministerul elveţian al Justiţiei, într-un comunicat.

Regizorul franco-polonez "a promis că nu va încerca să treacă, în niciun moment, dincolo de limitele proprietăţii sale", se afirmă în acelaşi comunicat.

O cauţiune în valoare de 4,5 milioane de franci elveţieni (3 milioane de euro) a fost plătită pentru eliberarea regizorului franco-polonez din închisoarea din Winterthour, situată la 25 de kilometri de Zurich.

Polanski, care a trebuit să predea actele sale de identitate, va purta o brăţară electronică de monitorizare pe timpul şederii sale la Gstaad, o măsură prin care se doreşte împiedicarea unei eventuale evadări în Franţa vecină, situată la o distanţă de numai 67 de kilometri de staţiune.

Cineastul va putea să-şi petreacă Crăciunul în familie, nu departe de mai multe reşedinţe ale unor celebrităţi din Gstaad, şi va putea primi în casă orice persoană doreşte, potrivit Ministerului elveţian al Justiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici