Româncele cu stare sparg mii de euro pe cosmeticele bio

Una a cheltuit dintr-o suflare 1.000 de euro pe cosmetice bio, la magazinul din Dorobanţi. I-a fost teamă că nu mai apucă, doar ştia că produsele astea se vând repede. Alta, mai modestă, a spart rapid 1.000 de lei pe farduri şi uleiuri, proviziile ei pe câteva luni. Pentru femeile cu stare din România, criza nu există - renunţă la orice altceva, numai la cosmetice nu, arată "Gândul".

13 afișări
Imaginea articolului Româncele cu stare sparg mii de euro pe cosmeticele bio

Româncele cu stare sparg mii de euro pe cosmeticele bio (Imagine: Gândul)

"Am fost primii din România care am deschis magazin cu cosmetice bio, în 2007. Până atunci se mai vindeau pe internet. Prima dată s-a uitat lumea la noi ca la extratereştri. Nu aveau încredere în produsele bio şi trebuia să le explicăm fiecare lucru în parte. Acum, cumpără chiar şi bărbaţii. Ba chiar sunt oameni care cad în extrema cealaltă în ceea ce priveşte stilul de viaţă bio", spune Mădălina Ulmeanu, importatorul produselor.

Citeşte mai multe despre cheltuielile româncelor cu produsele bio pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici