ROMÂNII AU TALENT - Ana Munteanu şi Andrei Crăciun: Talentele se ascund în nisip şi în magie!

Două dintre cele mai impresionante numere de la ”Românii au talent ” au fost realizate de Ana Munteanu şi Andrei Crăciun. Pictura în nisip şi magia inedită au ridicat sala în picioare şi i-au uimit pe juraţi. Cine merge mai departe?

393 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT - Ana Munteanu şi Andrei Crăciun: Talentele se ascund în nisip şi în magie!

ROMÂNII AU TALENT - Ana Munteanu şi Andrei Crăciun: Talentele se ascund în nisip şi în magie!

Ana Munteanu

Cu toţii am construit castele de nisip în copilărie, însă tânăra de 27 de ani, originară din Chişinău, a transformat banala joacă cu nisipul în artă. Pictor şi lector al Acadamiei de arte din capitala Republicii Moldova, Ana a început să deseneze în acest material inedit în urmă cu trei ani: "Prima dată am avut provocarea de a face sand art pentru un spectacol muzical, de la Chişinău, a fost atât de interesant pentru mine să încerc tehnica aceasta încât am hotărât să nu renunţ la ea, de atunci ocazional sau pentru mine desenez cu nisip. Ştiu doar că nu reuşesc să mă satur niciodată de tehnică aceasta", ne-a mărturisit Ana.

Andrei Crăciun

Numerele de iluzionism sunt întâlnite din ce în ce mai des la "Românii au talent", însă Andrei a reuşit să impresioneze juriul şi întreaga audienţă printr-un moment diferit. Care ar fi definiţia magiei, în viziunea tânărului? "Magia a avut multe interpretări de-a lungul istoriei. Unii o prezentau drept divertisment, dar alţii foloseau principii de magie pentru a susţine că au puteri paranormale; de aceea o putem regăsi în diferite forme, inclusive voodoo, spiritism, escapologie, sau clarviziune. Cred însă că magia este doar o combinaţie de tehnici şi secrete care are rolul de a demonstra unui public că o persoană (magicianul) are anumite abilităţi ce depăşesc limitele normale ale fizicii sau psihicului. În câteva cuvinte, magia este arta decepţiei".

Premiul cel mare de 120.000 de euro este acordat de COSMOTE.

Citeşte interviul integral

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici