ROMÂNII AU TALENT, ediţia a 5-a: Cei doi concurenţi care au impresionat cu vocile lor în această seară - FOTO, VIDEO

Concurenţi dornici să devină asemeni propriilor idoli, personaje hilare, oameni cărora nu le este frică să rişte de dragul spectacolului, numere de neimaginat în afara scenei, toate au alcătuit un show cum numai la "Românii au talent" se poate vedea, vineri seară, la Pro TV.

1198 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT, ediţia a 5-a: Cei doi concurenţi care au impresionat cu vocile lor în această seară - FOTO, VIDEO

ROMÂNII AU TELENT, ediţia a 5-a:

Deşi are numai şaisprezece ani, Gabriel Bucur, elev la Seminarul Teologic din Braila, a reuşit sa impresioneze pe toata lumea cu vocea sa de tenor.

“La asta nu ma asteptam”, a fost reactia lui Smiley, si se pare ca surpriza a placut si juriului, care i-au rasplştit talentul baiatului cu trei de “Da”.

CUM A CÂNTAT GABRIEL BUCUR

O altă concurentă care a impresionat cu vocea sa a fost Raisa Anischievici, în vârstă de 49 de ani, fostă cântăreaţă de operă.

URMĂREŞTE-O AICI PE RAISA

Uriaşul Valahu, binecunoscutul luptator de skandenberg, a fost şi el prezent pe scena de la "Romanii au talent". Sportivul, acompaniat de un “coechipier” pe jumatatea masurii sale, a încercat să arate că poate oricand sa isi schimbe meseria de sportiv in cea de show-man.

"În România, şi babele au talent” - acesta este motto-ul Lenuţei Tăune, concurenta de optzeci şi unu de ani pregatită să arate că se simte ca acasa pe scenă. Doamna şi-a pregatit singura costumul şi a venit sa le prezinte juratilor un monolog.

“Mi-a placut energia, Doamne-ajută să fiu si eu asa la optzeci de ani”, a exclamat Andra, iar Andi a continuat “Ar trebui sa o aplaudam pe doamna pentru aceasta performanţă”.

Cei doi membri ai juriului au spus “Da” numărului prezentat de Lenuţa Tăune.

Diferenţa de varstă şi de inaltime dintre Victor si Ecaterina, cei doi acrobati moldoveni, n-a contat în faţa publicului de la “Romanii au talent”.

Andi a laudat-o pe Ecaterina pentru “maturitatea ei”, iar Mihai Petre i-a catalogat pe cei doi drept perechea ideală, in care “baiatul işi pune ţn valoare partenera, iar ea straluceşte”.

Cu trei de “Da”, Victor şi Ecaterina se vor intoarce pe scena în urmatoarea etapa.

VEZI NUMĂRUL CELOR DOI ACROBAŢI

Toata suflarea masculina a rămas fara grai vineri seara, cand a urcat pe scena cea mai exotica aspiranta la titlul de “cel mai talentat roman”, cu un nume de scena pe masura: Kenia.

Pentru dansul sau provocator şi cei doi ochi albastri, pictati chiar pe fese, concurenta a primit trei de "Da".

CUM A DANSAT KENIA

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici