ROMÂNII AU TALENT, ediţia a 6-a: Un pictor a ridicat sala în picioare realizând un portret impecabil al lui Bob Marley - FOTO

La ediţia a 6-a a show-ului ROMÂNII AU TALENT, un pictor a cucerit şi publicul şi juraţii cu un portret impecabil al regretatului cântăreţ de reggae Bob Marley.

942 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT, ediţia a 6-a: Un pictor a ridicat sala în picioare realizând un portret impecabil al lui Bob Marley - FOTO

ROMÂNII AU TALENT, ediţia a 6-a: Un pictor a ridicat sala în picioare realizând un portret impecabil al lui Bob Marley - FOTO

El a realizat portretul pe muzica lui Vivaldi şi a primit trei de "Da" din partea juriului.

Pictor

Show-ul "Românii au talent" a fost deschis de doi fraţi, Iulia şi Radu, care i-au impresionat şi ei pe juraţi, recompensa fiind trei de "Da" din partea acestora.

Iulia si Radu

Liviu, student la Actorie din Maramureş, care are un look ce aminteşte de cel al lui Sandy Deac de la Desperado, a obţinut şi el trei de "Da" din partea juriului după interpretarea unei piese country.

Liviu

Fernando de la Caransebeş a participat şi el la ediţia a 6-a a show-ului "Românii au talent", dar nu a reuşit să impresioneze niciun membru al juriului. După ce a primit trei de "Nu", el l-a criticat pe Mihai Petre: "Tu ce talent ai? Tu nu eşti prea talentat. Ai tupeu mult în tine", i-a spus acesta juratului după eliminare.

Fernando de la Caransebes

În semifinale vor merge şi doi logodnici, care formează împreună "Duo Apostol". Cei doi s-au pregătit timp de şase luni pentru "Românii au talent" şi au reuşit să impresioneze juriul.

Duo Apostol

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici