ROMÂNII AU TALENT, ediţia a 7-a: Perechea care a oferit cel mai emoţionant dans al show-ului - VIDEO

Momente emoţionante, dansuri ţigănesti, beatbox-eri, numere de dresură, mentalisti, reprezentaţii inspirate din lumea circului sau dansul la bară au fost ingredientele celei de-a şaptea ediţii a emisiunii "Românii au talent", care a fost prezentată, vineri seară, la Pro TV.

2120 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT, ediţia a 7-a: Perechea care a oferit cel mai emoţionant dans al show-ului - VIDEO

ROMÂNII AU TALENT, ediţia a 7-a: Perechea care a oferit cel mai emoţionant dans al show-ului - VIDEO

Dmitrii Grabovschi şi Olga Iachim au oferit cel mai emoţionant moment în cea de-a şaptea ediţie a emisiunii. Deşi imobilizată într-un scaun cu rotile, dizabilitatea nu a împedicat-o pe Olga să îşi manifeste iubirea faţă de dans, aşa cum a punctat Andi.

Cei doi concurenti au arătat că pasiunea trebuie urmata pană la capat, indiferent de obstacole, şi au fost rasplătiţi cu trei de "Da".

VEZI AICI CUM AU DANSAT CEI DOI

 Cosmin Agache, puştiul care a facut senzatie in primul sezon "Romanii au talent" cu talentul său la beatbox, s-a intors pe scena "Românii au talent".

Cosmin Agache nu a venit singur, ci cu inca trei colegi la fel de talentati ca si el, alcătuind trupa Foureast Emisz. "Top patru beatboxeri din Romania" desemnati in urma competitiilor de profil au aratat ca îşsi merita pe deplin renumele.

"Pentru mine e o premiera, e cel mai bun moment de beatbox pe care l-am auzit până acum în viata mea" , i-a felicitat Mihai Petre pe baieti, care au trecut mai departe cu trei de "Da".

ASCULTĂ-I PE CEI PATRU

Pe scena de la "Românii au talent" şi-a făcut apariţia şi un leu de mare, alături de dresorul său Mike Gertner. Uriasul Enzo şi-a ascultat dresorul şi a dansat pe "Mambo Number 5", s-a jucat cu mingea, s-a invartit, ba chiar a şi aplaudat.

"Mihai, aş vrea sa ii spui acestui leuţ de mare că mănancă prea mult, că n-a dansat în ritm", l-a tachinat Andi pe colegul său, care a simtit pe propria-i pielea colţii unei asemenea creaturi vara trecută, în timpul emisiunii "Serviţi, vă rog".

Cu toate acestea, simpaticul leu a distrat pe toata lumea, iar stapanul sau a fost răsplatit cu trei de "Da".

O altă prestaţie care a binedispus pe toată lumea a fost a unui  concurent cu un nume predestinat - Dumitru Pasăre - care a reusit să uimească lumea cu talentul său special. Dumitru Pasare a demonstrat ca işi merita pe deplin numele de familie: a imitat trilurile păsărilor, a cântat la acordeon, la muzicuţă, motiv pentru care a primit "Da" din partea lui Andi, a Andrei şi a lui Mihai Petre.

URMĂREŞTE AICI MOMENTUL

Un alt moment spectaculos al ediţiei a fost  prestaţia Adinei Gherasim, care a dansat la bară pe scena "Românii au talent". Focoasa blondă a incins atmosfera şi a demonstrat că este în formă printr-un dans la bara fără cusur.

"Totii colegii noştri au avut emoţii pentru tine", a punctat Andi, amuzat, iar Adina a primit trei de "Da" pentru reprezentatia sa spectaculoasa.

CUM A DANSAT ADINA

Deşi se autointituleaza un "tocilar", Vlad Batranu a impresionat la "Romanii au talent" atat prin ambitia sa, cat si prin abilitatea de care a dat dovada.

Aflat la a treia apariţie la "Romanii au talent", lui Vlad i-au ieşit de aceasta data toate schemele cu mingea de fotbal, fie că tinut-o pe cap, pe gât, pe umeri sau a driblat-o.

"Ai fost mai bun ca niciodata", i-a spus Andi, iar Mihai a continuat: "Ai venit aici demonstrand tarie de carcater, ambitie si vointa", astfel ca tanarul a primit cei trei de "Da" binemeritati.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici