ROMÂNII AU TALENT, ediţia a patra: A cantat la pahare şi a uluit o sală întreagă. Un număr original pe scena "Românii au talent" - VIDEO

O nouă ediţie a show-ului "Românii au talent", SEZONUL 4, a adus în faţa juraţilor şi a publicului reprezentaţii de dans, acrobaţie, dresaj, desen, dar şi momente umoristice.

1172 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT, ediţia a patra: A cantat la pahare şi a uluit o sală întreagă. Un număr original pe scena "Românii au talent" - VIDEO

A cântat la pahare şi a uluit o sală întreagă. Un număr original pe scena "Românii au talent"

Un muzicant cu totul şi cu totul special, Florinel Lăutaru şi-a adus paharele "bine acordate" pe scena "Românii au talent".

Florinel Lăutaru a cântat la pahare, uluind o ţară întreagă.

Vezi aici cum a reuşit Florinel să impresioneze juriul

"Cât de bun e!", a exclamat Smiley, iar juriul l-a desemnat drept un candidat pe cinste pentru premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, care va fi acordat pe lângă marele premiu, de 120.000 de euro.

Cu trei de "DA", Florinel, trece în etapa următoare la "Românii au talent".

Fete superbe, băieţi bine făcutâţi şi un moment de dans memorabil

Acestea au fost ingredientele cu care trupa Black and White Dance Center i-a impresionat pe juraţi.

"Ce comentarii pot să mai am după momomentul ăsta? Mi-aş dori să avem în fiecare an 60 de momente de genul asta", i-a felicitat Andi Moisescu.

Urmăreşte prestaţia trupei

Iar Mihai Petre a continuat cu laudele: "Reuşiti să îmbinaţi lucruri atât de diferite într-un fir logic atât de evident, sunteţi una dintre cele mai complete trupe de dans, puteţi oferi de toate", aşa că trupa a primit trei de "DA" cu care va merge mai departe la "Românii au talent".

Bunica bate toba, bunica bate tare! Apariţia care a făcut senzaţie

"Bunicuţa" pe care au făcut-o celebră băieţii de la Zdob şi Zdub că "bate toba" a venit la "Românii au talent" să-şi încerce norocul.

Bunica, adică Lidia, a umplut toată sala de energie alături de soţul său, Tudor Bejenaru, zis şi "bunelu'", pe ritmul tobei şi al fluierului.

Bartos şi Smiley  au încins o horă chiar pe scenă, iar Mihai Petre a filmat întreaga reprezentaţie cu telefonul.

Vezi cum au cântat cei doi

"Sunteţi adorabili, ne transmiteţi o stare de bine şi mă bucur că am văzut că domnul joacă după cum bate bunica", i-a apreciat Andra, iar Mihai Petre a adăugat: "Am impresia că trăiesc într-o poveste".

După aşa un spectacol, juraţii au hotărât că vor să îi revadă pe bunica şi bunelu' pe scena "Românii au talent" în următoarea etapă.

Şi-a adus arbaleta şi asistenta sexy şi-a lăsat fără cuvinte pe cei prezenţi când şi-a început reprezentaţia la "Românii au talent"

Concurentul a tras cu arcul cu o precizie milimetrică, reuşind să spargă un balon şi să străpungă o foaie de hârtie, totul fără să-şi rănească asistenta.

Urmăreşte aici momentul

"Pare destul de periculos şi asta îmi place", l-a lăudat Mihai Petre, iar Andra şi Andi Moisescu l-au aprobat, astfel că Ovidiu a obţinut "DA" la unison.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici