ROMÂNII AU TALENT: Magicianul George Gache şi-a cerut iubita de soţie în direct

George Gache a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT cu un truc luat "după internet", după cum şi-a descris concurentul numărul. Pentru realizarea numărului său, magicianul a avut nevoie de ajutorul celor doi prezentatori, Smiley şi Pavel Bartoş.

119 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT: Magicianul George Gache şi-a cerut iubita de soţie în direct

ROMÂNII AU TALENT: Magicianul George Gache şi-a cerut iubita de soţie în direct

La finalul numărului de magie, concurentul de la ROMÂNII AU TALENT şi-a cerut iubita de soţie. Tânăra a acceptat emiţionată cererea magicianului.

George Gache a mărturisit în cadrul emisiunii că a plănuit acest moment încă de când a aflat că va merge în semifinala ROMÂNII AU TALENT.

"Tocmai vroiam să-ţi spun că ai obţinut cel mai frumos DA din viaţa ta. Mie mi-a plăcut mai mult momentul de la preselecţii. Am îndoieli asupra finalei ROMÂNII AU TALENT, nu cred că poţi să ajungi până acolo", a spus Mihai Petre.

Citeşte mai multe despre cererea în căsătorie făcută de George Gache pe www.gandul.info.

Premiul cel mare de 120.000 de euro de la ROMÂNII AU TALENT este acordat de COSMOTE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici