ROMÂNII AU TALENT: Magicieni, dansatori şi emoţii pentru juraţi în a şasea ediţie a preselecţiilor

Cea de-a şasea ediţie a show-ului "Românii au talent", sezonul 3, de la Pro TV, a fost una plină de evenimente, cu numere spectaculoase şi emoţii pentru juraţi şi telespectatori.

940 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT: Magicieni, dansatori şi emoţii pentru juraţi în a şasea ediţie a preselecţiilor

ROMÂNII AU TALENT: Magicieni, dansatori şi emoţii pentru juraţi în a şasea ediţie a preselecţiilor

Unul dintre cei care a urcat pe scenă "Românii au talent" a fost Andrei Crăciun.

Programator in viata de zi cu zi, magicianul Andrei Craciun i-a “citit” gandurile Andrei, s-a jucat cu simturile lui Smiley si ale lui Pavel si l-a facut pe Andi sa declare: ”Eu cred ca el stie raspunsurile noastre dinainte de a se prezenta la preselectie”, acelea fiind trei de “Da” pentru numarul fascinant prezentat.

Prestaţia lui Andrei de la "Românii au talent"

Magicianul Alexandru Marcu si-a facut o intrare in scena spectaculoasa si a continuat sa suprinda pe toata lumea cu al lui “trei de trefla”,aratand lumii ce inseamna “street magic”.

“Esti foarte bun”, i-au spus Andi si Andra, iar Alexandru a trecut in etapa viitoare a show-ului.

Show-ul lui Andrei

Hartescu Petrica Tiberiu, pictorul de 27 ani din Constanta ramas fara piciorul drept in urma unui accident, a reusit sa aduca zambetul pe fetele juratilor odata cu “rasaritul” si “apusul” soarelui la mare, realizate pe sticla printr-o tehnica originala si cu o viteza de executie impresionanta.

”Mi-a placut intreg procesul, nu numai rezultatul final”, l-a felicitat Mihai Petre, iar pentru faptul ca a reusit sa faca spectacol, Petrica a trecut in etapa urmatoare a competitiei talentelor.

Video cu Hartescu Petrica Tiberiu

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici