"Românii au talent": Preselecţii la Cluj-Napoca, marţi

Preselecţiile pentru show-ul "Românii au talent" de la Pro TV continuă în oraşul Cluj-Napoca, ardelenii fiind aşteptaţi să demonstreze că au talent, marţi, de la ora 10.00, la Hotel Belvedere, informează televiziunea.

1667 afișări
Imaginea articolului "Românii au talent": Preselecţii la Cluj-Napoca, marţi

"Românii au talent": Preselecţii la Cluj-Napoca, marţi

Ardeleni de toate vârstele şi din toate meseriile sunt aşteptaţi să uimească o ţară întreagă cu talentul lor şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro.

"Românii au talent" este show-ul care oferă o şansă unică de a ajunge în lumina reflectoarelor, şansa de a deveni cunoscut şi apreciat de o ţară întreagă, şansa de a transforma un vis în realitate.

La fel ca şi în celelalte oraşe, Smiley şi Pavel Bartoş, cei doi prezentatori ai show-ului, se vor afla printre concurenţi, vor sta de vorbă cu ei şi îi vor încuraja. "Vrem să vedem tot ce are Ardealul mai bun. Îi provocăm pe toţi ardelenii să vină să ne arate de ce sunt în stare", a declarat Pavel Bartoş.

Înscrierile pentru preselecţiile "Românii au talent" se pot face pe site, romaniiautalent.ro, dar şi direct în spaţiul de desfăşurare a preselecţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici