Românii au talent: Preselecţii la Craiova, pe 20 august

Preselecţiile pentru cel de-al doilea sezon al super show-ului de la Pro TV "Românii au talent" debutează pe 20 august, la Craiova, la Teatrul "Marin Sorescu", informează televiziunea.

1360 afișări
Imaginea articolului Românii au talent: Preselecţii la Craiova, pe 20 august

Românii au talent: Preselecţii la Craiova, pe 20 august

Pe 20 august, oltenii sunt aşteptaţi la Teatrul "Marin Sorescu", începând cu ora 10.00, pentru a demonstra că au tot ce le trebuie să intre în marea competiţie pentru cei 120.000 de euro.

La fel ca până în prezent, Smiley şi Pavel Bartoş se vor afla şi ei printre concurenţi, vor sta de vorbă cu ei şi vor încerca să le mai alunge din emoţii.

Craiova se află pentru prima dată pe harta caravanei "Românii au talent" şi este oraşul care deschide periplul prin întreaga ţară în căutarea românilor talentaţi.

Preselecţiile sunt deschise tuturor, indiferent de vârstă, ocupaţie sau talentul pe care îl au. După cum a demonstrat, "Românii au talent" este show-ul care schimbă vieţi şi care transformă visurile în realitate.

Înscrierile se fac pe site-ul romaniiautalent.ro, dar şi direct în spaţiul unde va avea loc preselecţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici