Românii au talent, Semifinala 2: Adrian Ţuţu, Cristina şi Alina, grupul Akikai merg în finală. Vezi cele mai tari momente din show - VIDEO

După ce la prima semifinală Narcis Iustin Ianău a ridicat sala şi juriul în picioare, a venit rândul concurenţilor din cea de-a doua semifinală să impresioneze telespectatorii. Adrian Ţuţu, Cristina şi Alina şi grupul Akikai au reuşit să ajungă în marea finală a show-ului "Românii au talent" de la Pro TV, ei fiind selectaţi în ediţia de sâmbătă seară a emisiunii, în urma voturilor publicului şi a deciziei juriului.

4325 afișări
Imaginea articolului Românii au talent, Semifinala 2: Adrian Ţuţu, Cristina şi Alina, grupul Akikai merg în finală. Vezi cele mai tari momente din show - VIDEO

Românii au talent - Semifinala 2: Adrian Ţuţu, Cristina şi Alina, grupul Akikai merg în finală - VIDEO

După aproape patru ore de competiţie, publicul a fost cel are a selectat primii doi finalişti - cântăreţul de hip hop Adrian Ţuţu, care a transmis mesajul "Iubiţi-vă părinţii", şi tinerele cântăreţe cu voci spectaculoase Cristina şi Alina - pentru marea finală din 25 aprilie a show-ului "Românii au talent".

Totodată, juriul format din Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre a fost cel care a desemnat cel de-al treilea finalist, ales dintre ocupanţii următoarelor două locuri în urma voturilor publicului - Alin Alexandru Imre, un dansator în vârstă de 12 ani care l-a imitat pe Michael Jackson, şi grupul sportiv Akikai, care a adus în scenă un număr impresionant de arte marţiale.

Recunoscând că este o decizie foarte dificilă, juriul i-a selectat pentru a ajunge în finală pe membrii grupului Akikai.

Cei trei finalişti din a doua semifinală merg mai departe, iar în finala din 25 aprilie, difuzată în direct la Pro TV, vor "lupta" alături de Narcis Iustin Ianău, trupa Ballance şi soţii Luca pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Etapa semifinalelor se va încheia pe 8 şi 9 aprilie, iar finala maratonului talentelor se va desfăşura pe 25 aprilie la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici