ROMÂNII AU TALENT - SEZONUL 2: Cele mai impresionante momente din ediţia a patra - VIDEO

Cea de-a patra ediţie a show-ului “Românii au talent” a adus în faţa telespectatorilor talente neaşteptate, emoţionante, la care nu s-ar fi asteptat nicio clipă şi care au stârnit reacţii incredibile din partea celor trei juraţi: Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu.

11734 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT - SEZONUL 2: Cele mai impresionante momente din ediţia a patra - VIDEO

ROMÂNII AU TALENT - SEZONUL 2: Cele mai impresionante momente din ediţia a patra - VIDEO

CEL MAI EMOŢIONANT MOMENT: O trupă de dansatori hipoacuzici au venit la "Românii au talent" să demonstreze că prietenia adevarată nu poate fi destramată de nicio barieră şi că, deşi ei nu pot auzi, încearcă să trăiască normal într-o lume care îi consideră anormali. Trupa se numeste No Limit şi vor să lupte până la capăt pentru premiul de 120.000 de euro. "Cel mai tare ne e frică de Mihai Petre", au spus tinerii, care au venit însotiţi de o doamnă care s-a recomandat drept "mesagerul lor" - VIDEO

  • Ragep Ialcin, tânărul de 18 ani, care a uimit cu vocea lui de contratenor - VIDEO

Tânărul Ragep Ialcin, în vârstă de 18 ani, a uimit cu vocea sa rară, de contratenor, pe care şi-a descoperit-o la 13-14 ani. "Pariem pentru finală", nu s-a putut abţine Smiley în culise. "Mi s-a părut că am avut un flashback, aşa", a remarcat Andi Moisescu, făcând referire la Narcis Iustin Ianău, care a făcut furori în primul sezon. "Oameni ca tine căutăm!", i-a spus Andra la finalul numărului său, iar tânărul a trecut cu trei DA-uri în etapa următoare.

  • Radu Ionescu, chitaristul supertalentat care a făcut show - VIDEO

Radu Ionescu, în vârstă de 16 ani, din Craiova, a vrăjit atât publicul, cât şi juriul cu chitara sa.

  • Minestrone Band: talentul lor este să cânte la legume - VIDEO

Simpaticii membri ai trupei Minestrone veniseră mai mult din curiozitate la preselecţiile "Românii au talent": nu se aşteptau ca juriul să spună DA, să mearga mai departe şi aveau şi o mulţime de emoţii când au urcat pe scenă.

"N-am mai avut un public aşa numeros, avem emoţii. Dacă am primi 3 de DA, ar fi surprinzător, nu ne aşteptam să ne zica DA juriul" au mărturisit ei cu sinceritate la început.

  • Trupa Şomina. Sopranele îmbrăcate pestriţ care au uimit juriul

Trupa Şomina a fost una dintre marile suprize ale serii. Deşi la început juriul le-a privit cu reticenţă, numărul lor i-a lasat pe juraţi fără cuvinte.

Cele doua doamne au venit şi cu un mesaj special, militând împotriva discriminării. "Ne-aţi făcut-o! Ne-aţi păcălit", a declarat la finalul prestaţiei lor Andi Moisescu. "Pentru că toată lumea din Europa se cam păcăleşte în privinţa noastră", au spus ele. "Vreau să vă mulţumesc că aţi început atât de prost. Mi-aţi oferit cea mai mare surpriză din seara asta!", le-a spus şi Mihai Petre, cele doua mergând în etapa urmatoare cu trei da.

  • Marina Alexandra State, contorsionista care i-a lăsat fără replică pe juraţi

Marina Alexandra State, din Constanţa, i-a lăsat fara replica pe cei trei juraţi cu un număr de contorsionism. A venit la show însoţită de şefa ei de la circ, căreia tatăl său i-a încredinţat-o în urmă cu un an. "Tu chiar faci ce vrei cu corpul tău. Mi-a plăcut dureros de mult", a remarcat Mihai Petre, care a întrebat-o unde se ascundea cînd era mică. "În cutia de banane", a răspuns fata, care a primit trei DA-uri.

  • Mihai Toderică, omul elastic

Mihai lucrează ca agent comercial, însă şi-a dorit să vină la "Românii au talent" pentru a face spectacol. Talentul şi l-a descoperit în urmă cu 3-4 ani, dar părinţii lui nu ştiu încă nimic despre abilităţile lui neobişnuite. "Eşti un talent ciudat, dar aş vrea să te văd mai departe!", i-a spus Mihai Petre tânărului neobişnuit de elastic care a primit 3 "DA".

  • Are numai 15 ani, dar a dansat extrem de provocator

Claudia Tudorache, o elevă de 15 ani, a aprins imaginaţia multora din sală, după ce s-a vazut un pic mai mult decât ar fi trebuit, în timpul dansului.

Mihai Petre a privit-o fascinat şi îl tachina pe colegul lui, Andi: "Hai, acum să te vad. Uite ca nici Andi nu mai are glas!".

"Provocatoare, Claudia, ai fost cu noi în seara asta" i-a spus Andi tinerei dansatoare.

Mihai Petre a avut totuşi un lucru de reproşat: "Au fost bucăţi care n-au fost în balans deloc. Mi-a plăcut mai mult atitudinea decât dansul" i-a spus el.

Toţi cei trei juraţi au fost de părere că fata merită o şansă, aşa că dansatoarea de 15 ani merge mai departe în competiţia pentru premiul de 120.000 de euro şi titlul de "cel mai talentat român".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici