ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 2 - prima semifinală: Cine sunt primii trei concurenţi care vor ajunge în marea finală

Dintre cei 12 concurenţi prezenţi în prima semifinală, doar trei merg în marea finală de pe 11 mai. Cei care au decis au fost atât publicul, cât şi juriul.

8911 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 2 - prima semifinală: Cine sunt primii trei concurenţi care vor ajunge în marea finală

ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 2 - prima semifinală: Cine sunt primii trei concurenţi care vor ajunge în marea finală

În urma voturilor telespectatorilor, s-a facut un top 4 al primilor clasaţi. Doi dintre ei au mers direct în etapa următoare, iar juriul a ales încă un finalist dintre cei clasaţi pe locurile 3 şi 4. Aşadar, în marea finală 15 concurenţi se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de Euro şi titlul de cel mai talentat român al ţării.

Primii salvaţi de public -X-treme Brothers!

Următorii în topul voturilor publicului - Loredana şi Cristian Fieraru!

Cea de-a treia alegere îi aparţine juriului, care are de ales între Aset Crew şi Constanţa Cobzariu.

"Mie votul publicului mi-a cam încurcat puţin socotelile..." a mărturisit Mihai Petre.

Andi Moisescu a cerut aplauze speciale pentru trupa Aven Amentza: "În sufletul mei, ei sunt în finală".

Mihai Petre a avut ultimul cuvânt de spus, după ce Andra a ales-o pe Constanţa, iar Andi Moisescu pe Aset Crew, dansatori care au fost şi alegerea lui Mihai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici