ROMÂNII AU TALENT - Sezonul 4 a ajuns la MAREA FINALĂ. Brio Sonores au câştigat marele premiu - VIDEO

Finala show-ului "Românii au talent", difuzată vineri seară, la Pro TV, i-a stabilit drept câştigători pe tinerii din trupa Brio Sonores, astfel, cei opt cântăreţi, originari din Republica Moldova, au plecat acasă cu premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro, informează un comunicat.

17492 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT - Sezonul 4 a ajuns la MAREA FINALĂ. Brio Sonores au câştigat marele premiu - VIDEO

ROMÂNII AU TALENT - Sezonul 4 a ajuns la MAREA FINALĂ. Brio Sonores au câştigat marele premiu (Imagine: ProTV)

De asemenea, premiul de originalitate de 10.000 de euro i-a revenit lui Cătălin Mihalache, în urma voturilor acordate de public.

În urma voturilor telespectatorilor, cei mai talentaţi români au fost tinerii din trupa Brio Sonores, ocupanţii primulul loc, urmaţi de Leon Magdan şi Andrei Cerbu.

Brios Sonores, trupa de opt tineri din Chişinău, cu vârste cuprinse între 21 şi 35 de ani, s-a remarcat de-a lungul acestei ediţii şi a uimit prin vocile deosebite atât membrii juriului, cât şi publicul din toată ţara. Mai mult, Mihai Petre a mărturisit încă din timpul competiţiei că ei sunt favoriţii lui.

Leon Magdan, artistul de 41 de ani din Giurgiu, a oferit un moment inedit cu "Legenda teatrului de umbre". Iar ocupantul locului 3, de numai 11 ani, l-a impresionat pe Andi Moisescu de la început: "Este unul dintre numerele mele preferate!".

Premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, a ajuns la Cătălin Mihalache. Bărbatul de 47 de ani, din judeţul Olt, a demonstrat că poate desena extraordinar folosind nu doar mâinile.

Ceilalţi 11 concurenţi care s-au luptat în marea finală "Românii au talent" de vineri seară au fost Los Hermanons Dinamita, mica balerină Alexandra Siverenco, atleţii de la Workout Chişinău, solistul Ştefan Popescu (Fane Mississippi Delta Blues), Raul Gheba, comediantul deghizat în Conchita Wurst, Cvintetul Anatoly, Claudia Stroe, cea care a ridicat juriul în picioare cu numărul ei inedit, Sabin Cojocaru, dansatorul de numai 14 ani, Emy Drăgoi, cuplul de dansatori Cătălina Ţâmpău şi Alin Beca şi Octavian Stoica, cel care a executat un număr de dans la bară legat la ochi.

Spectacolul din finală a fost completat de momentul Andrei, care a interpretat live o melodie internaţională îndrăgită, dar şi de baletul lui Edi Stancu, exploziv ca de fiecare dată. Invitatul special a fost Cristian Gog, care a uimit din nou publicul cu un număr de mentalism.

În prima ediţie a show-ului, în anul 2011, Adrian Ţuţu i-a emoţionat cel mai mult pe români cu versurile sale. În 2012, mentalistul Cristian Gog a uimit publicul şi a plecat acasă cu 120.000 de euro, iar în 2013 Bruno Iacobeţ şi câinii săi au câştigat marele premiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici