ROMÂNII AU TALENT. Ultima ediţie a preselecţiilor. Cine s-a calificat în semifinale - VIDEO

În ultima ediţie a preselecţiilor pentru "Românii au talent", ediţia a treia, s-au remarcat mai mulţi concurenţi, printre care o profesoară de fitness, un dansator care este şi dj şi o fetiţă care a a impresionat-o pe Andra cu vocea ei.

1414 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT. Ultima ediţie a preselecţiilor. Cine s-a calificat în semifinale - VIDEO

ROMÂNII AU TALENT. Ultima ediţie a preselecţiilor. Care sunt calificaţii în semifinale - VIDEO

Laura Cupsa, instructoarea de fitness de 21 de ani din Baia Mare, a impresionat cu elasticitatea ei. Dar si cu alegerea vestimentara sexy si... buna: a purtat un costum minuscul de politista, conform Pro TV.

"Mihai, eu zic sa ne predam fara alte comentarii", a glumit Andi Moisescu.

"Ai venit sa ne arestezi", i-a tinut isonul Mihai Petre.

"Sub nicio forma", le-a spulberat, insa, concurenta fanteziile.

"Si eu care visam...", "Noi nu ne-am fi opus...", au venit raspunsurile dezamagite ale juratilor.

"A promovat impecabil", a fost concluzia juriului, care i-a oferit de 3 ori "DA".

Prestaţia Laurei de la "Românii au talent"

Mihai Dobriceanu are 28 de ani si este DJ, dar se pricepe de minune si la dans.

"Asta e o raritate. De obicei, DJ-ii nu se pricep deloc la dans", s-a mirat Andi Moisescu, atunci cand a auzit cu ce talente se lauda Mihai.

"A salvat onoarea DJ-ilor. Ai tot ce-ti trebuie de la natura pentru acest stil de dans. Esti foarte flexibil, Felicitari!", a tinut sa puncteze Mihai Petre dupa ce l-a vazut pe tizul sau dansand."Nu stiu cum mixezi, dar de dansat... dansezi", l-a laudat, la randul lui, Andi.

"Din ce am vazut pana acum, esti dansatorul meu preferat din acest sezon. Iti doresc sa ajungi cat mai departe in aceasta competitie", a afirmat Andra, care l-a si aplaudat in picioare la finalul numarului.

Mihai a plecat in pasi de dans spre etapa urmatoare, cu 3 de "DA".

Dansul lui Mihai

Yasmine nu a lucrat niciodata cu un profesor de canto si, totusi, canta atat de bine.

"Bravooo!", a fost reactia extaziata a Andrei, dupa ce a ascultat-o pe Yasmine.

"As fi vrut sa exersez mai mult. Eu de obicei cant muzica populara, dar pentru ca am vazut ca nu este atat de apreciata, am inceput acum 2 luni sa invat muzica clasica. Eu singurica, pentru ca doamna mea a spus ca ea crede ca ar fi foarte bine", a explicat Yasmine, spre surprinderea si aprecierea tuturor.

Andi Moisescu a fost curios sa o asculte cantand si muzica populara, asa ca Yasmine a aratat ce stie mai bine, oferind cel mai emotionant moment al serii.

Andra nu s-a putut abtine si a mers sa o stranga in brate. Asa cum era de asteptat, fata merge mai departe in concurs, cu 3 de "DA".

Cântecul lui Yasmine

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici