ROMÂNII AU TALENT, ultima semifinală: Care sunt concurenţii care au obţinut ultimele locuri în finală - VIDEO

Cea de-a cincea şi ultima semifinală a show-ului "Românii au talent", în care Silviu Paşca şi Fely Donose lansează prima lor piesă, a avut loc vineri, de la ora 20:30.

1377 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT, ultima semifinală: Care sunt concurenţii care au obţinut ultimele locuri în finală - VIDEO

ROMÂNII AU TALENT, ultima semifinală: Silviu Paşca şi Fely Donose lansează prima lor piesă

Unul dintre cele mai apreciate momente a fost cel realizat de dansatorii de la Uninvented Theatre. Numărul lor a emoţionat prin sensibilitate, iar momentul a părut desprins dintr-o altă lume.

Cei cinci au primit numai laude din partea juriului, care a rămas profund impresionat de ceea ce au vazut pe scenă.

"Povestea voastra va fi valabila si peste 1000 de ani. Voi stiti să povestiti acele poveşti vechi de când lumea şi vă felicit pentru talentul vostru", i-a laudat Mihai Petre.

"Nu stiu ce mai cautati aici, locul vostru este la New York", le-a spus şi Andi Moisescu.

IATĂ PRESTAŢIA TRUPEI

Un alt moment apreciat a fost al celor de la Goldenhands.

VEZI AICI MOMENTUL CELOR DE LA GOLDENHANDS

Dansatorul Adrian Ilinca a impresionat-o pe Andra, care i-a spus că a văzut o îmbunătăţire a prestaţiei sale, însă nu şi pe Mihai Petre, care i-a cerut să fie mai atent.

CUM A DANSAT ADRIAN ILINCA

Trupa Blade Strings şi-a exprimat speranţa că va putea să obţină un loc în finală, deşi actul lor este unul aparte.

URMĂREŞTE PRESTAŢIA CELOR DE LA BLADE STRINGS

Anca Nicoleta Caus a făcut un spectacol plin de energie şi senzualitate pe scena de la "Românii au talent". Blonda şi-a unduit soldurile, a dansat şi a cantat melodia "Whenever, wherever", a Shakirei.

Din cauza miscarilor dinamice pe care le executa, la un moment dat, vestimentatia a fost pe cale sa-i joace feste cand sanii aproape ca i-au iesit din sutien.

"Daca la preselectii mi-a placut cum ai cantat, acum chiar m-ai convins ca ai o voce buna. Este greu sa canti si sa dansezi in acelasi timp. Mi-a placut si ca ai imitat-o foarte bine pe Shakira", i-a transmis Andra.

"Mi-ai placut mai mult in preselectii. Despre cantat, ai momente bune si mai putin bune.", i-a spus Mihai Petre, in timp ce Andi a remarcat ca frumoasa blonda a avut ochi numai pentru Mihai in timpul numarului ei.

VEZI AICI CUM A DANSAT SHAKIRA DE ROMÂNIA

Bruno Icobet a reusit sa fie aplaudat in picioare de juriu si de intreaga sala dupa numarul sau de disc dogging. Mihai Petre i-a marturisit ca acesta este numarul sau preferat din competitie si ca i-ar placea ca el sa fie marele castigator din acest an.

"E singura data cand am emotie inainte de un numar. Mi-ar placea sa vad un asemenea număr câştigand Românii au talent. Ma bucur enorm ca ati venit la aceasta emisiune", i-a spus Mihai Petre lui Bruno Icobet.

Andi s-a declarat impresionat de conexiunea dintre concurent si cei trei căţei: "Cred ca adevarata minune sunteti dumneavoastra pentru ei".

CUM S-A DESCURCAT BRUNO ICOBET

După votul publicului, Bruno Icobeţ s-a calificat direct în finală, el primind cele mai multe dintre voturi. Al doilea loc în finală l-a obţinut ventrilocul Eduard Andrei Sandu.

Pe locurile 3 şi 4 s-au clasat dansatorii de la Uninvented Theatre şi trupa de acrobaţi Florea, dintre aceştia juriul alegând să-i revadă în finală pe cei din urmă.

Vineri a fost din nou seara premierelor la "Românii au talent". Silviu Paşca şi Fely Donose, doi foşti concurenţi de la "Vocea României", şi-au lansat prima lor piesă. "'Prima piatră' este piesa pe care Smiley mi-a făcut-o cadou în semifinala de la 'Vocea României'. Colaborarea cu Fely a venit firesc pentru că noi suntem prieteni de ceva vreme şi, în plus, vocea ei se potriveşte perfect pe piesa", a declarat Silviu.

Au mai fost prezenţi Julie Mayaya, "Vocea României" din sezonul trecut, şi barmanul Valentin Luca, specialistul în flair care şi-a făcut debutul în primul sezon al show-ului "Românii au talent".

Premiul cel mare de 120.000 de euro este acordat de COSMOTE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici