Romaniţa Iovan: "Sarcina merge foarte bine"

Creatoarea de modă şi-a sistat proiectele costisitoare de peste Ocean din cauza crizei. Ea nu renunţă însă la un eveniment de maximă importanţă în viaţa ei profesională. În iunie, Romaniţa Iovan împlineşte 18 ani de carieră, informează Ziarul Ring.

321 afișări
Imaginea articolului Romaniţa Iovan: "Sarcina merge foarte bine"

Romaniţa Iovan: "Sarcina merge foarte bine"

În acest an creatoarea devine „majoră” în ale modei şi va da anunţ în toată ţara, pentru a-i aduna pe toţi colaboratorii care au ajutat-o în această perioadă. „E foarte important pentru mine, voi împlini 18 ani de carieră, iar asta spune multe. Voi încerca să am aproape clienţii din toate timpurile, care au fost alături de mine de la început până în prezent. Voi sărbători acest eveniment în Bucureşti”, a declarat aceasta pentru „ring”.

După divorţul de pilotul Adrian Iovan, Romaniţa şi-a refăcut viaţa sentimentală alături de avocatul Iulian Gogan. Relaţia lor a evoluat destul de bine, creatoarea rămânând în scurt timp gravidă. În ciuda zvonurilor apărute, conform cărora ar fi pierdut sarcina, vedeta a susţinut că totul este OK. „Sarcina merge foarte bine”, spune Romaniţa Iovan.

Citeşte mia multe despre sarcina Romaniţei Iovan pe www.ziarulring.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici