Romaniţa Iovan şi-a prezentat la New York cea mai nouă colecţie de modă

Romaniţa Iovan şi-a prezentat la New York cea mai nouă colecţie de modă, în cadrul circuitului Couture Fashion care are loc în paralel cu săptămâna modei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

580 afișări
Imaginea articolului Romaniţa Iovan şi-a prezentat la New York cea mai nouă colecţie de modă

Romaniţa Iovan şi-a prezentat la New York cea mai nouă colecţie de modă (Imagine: Emil badea/Arhiva Mediafax Foto)

Evenimentul a avut loc vineri seară, la Hotelul Waldorf Astoria din New York.

Inspirată din spectacolul "Alegria" al trupei Cirque du Soleil, noua colecţie semnată de Romaniţa Iovan se remarcă prin culori pastelate şi broderii fine, lucrate de mână.

"Celebrăm în acest an 20 de ani de activitate, iar prezentarea din această seară a fost o avanpremieră şi doar o parte din spectacolul aniversar pe care îl vom susţine la 3 octombrie, la Bucureşti", a declarat Romaniţa Iovan, prezentă pentru a cincea oară la New York, vineri seară la Waldorf Astoria.

Tot cu ocazia sărbătoririi a 20 de ani de activitate, Romaniţa Iovan intenţionează să lanseze o linie de haine comercială.

După Bucureşti, următorul eveniment la care va participa va fi săptămâna modei de la Vancouver, a mai spus Romaniţa Iovan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici