Ronaldo şi-a mai adăugat o maşină de lux la colecţie. Pe ce a plătit zece milioane de euro

Vedeta lui Manchester United, portughezul Cristiano Ronaldo, ar fi cheltuit 10 milioane de euro pentru un Bugatti Centodieci în ediţie limitată, pe care l-a adăugat la impresionanta sa flotă de supermaşini, susţin cei de la The Supercar Blog.

3443 afișări
Imaginea articolului Ronaldo şi-a mai adăugat o maşină de lux la colecţie. Pe ce a plătit zece milioane de euro

Cristiano Ronaldo îşi adaugă la colecţie un bolid Bugatti - ediţie limitată - de 10 milioane de euro

Atacantul portughez, în vârstă de 36 de ani, este un mare fan al maşinilor de lux şi se mândreşte cu o frumoasă colecţie de bolizi.

Potrivit The Supercar Blog, citaţi de publicaţia germană Bild, Ronaldo şi-ar fi comandat recent acest superb Bugatti.

Bild a încercat să confirme zvonul prin intermediul producătorului italian, dar acesta nu a comentat.

Doar 10 versiuni ale acestui vehiculul au fost fabricate, ceea ce îl face unul dintre cele mai exclusiviste automobile din lume, fiecare unitate fiind construită manual în fabrica Bugatti, din Molsheim, Franţa.

Bugatti are un motor W16 de opt litri, iar modelele speciale au o putere incredibilă de 1.600 CP.

Puterea maşinii îi permite să parcurgă distanţa de la 0 la 100 km/h în doar 2,4 secunde şi să atingă o viteză maximă impresionantă de 380 km/h.

Descrierea oficială a motorului făcută de Bugatti sună astfel: „Inspirat de modelul istoric, Centodieci depăşeşte toate limitele imaginaţiei cu performanţele sale uluitoare şi designul său de pionierat.”

Conform unor informaţii neoficiale, automobilul ediţie limitată ar valora 10 milioane de euro.

"Cu o interpretare modernă a formei clasice în formă de pană şi cu motorul iconic W16, Centodieci aduce cu multă graţie modelul EB110 într-un nou mileniu.

Cele zece vehicule în ediţie limitată se disting prin eleganţa lor perfectă şi frumuseţea sculpturală, făcând din Centodieci o adevărată operă de artă tangibilă.", se mai spune în descrierea vehiculului exclusivist.

Ronaldo are deja o flotă de super-maşini, pe care le-a transportat de la Torino la Madrid, în luna mai, cu doar câteva luni înainte de a părăsi Juventus.

El a adăugat recent colecţiei sale, despre care se crede că valorează aproximativ 20 de milioane de euro, un Bentley de aproape 200.000 euro.

Se mai zvoneşte că Ronaldo ar fi cumpărat în 2019 un exempar unicat de Bugatti La Voiture Noire, despre care se spune că este una dintre cele mai scumpe maşini din lume, costând aproximativ 11,2 milioane de euro.

Recent, portughezul a mers la baza de antrenament Carrington al lui Manchester United într-un Lamborghini Urus de 200 de mii de euro.

Ronaldo a recunoscut cu sinceritate în emisiunea lui Jonathan Ross de anul trecut că nu ştie câte maşini are.

De asemenea, el a glumit că se joacă cu fiul său de cinci ani, după ce îl ia de la şcoală într-un Rolls Royce şi apoi îl întreabă ce maşină lipseşte din garaj.

Totuşi, Ronaldo nu este îngrijorat de faptul că fiul său este răsfăţat. El a declarat în cadrul unei emisiuni, la ITV, citat de The Mirror: "Nu este uşor, dar pentru mine, în mintea mea, este vorba de educaţie. Dacă îi oferi educaţie, va fi puternic şi va aprecia lucrurile. Nu pot să nu-i arăt maşini bune, case şi o calitate bună a vieţii. Dar trebuie să îl învăţ că tata a muncit din greu pentru această casă şi maşină".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici