Ronnie Wood a înlocuit-o pe Katia Ivanova cu o altă rusoaică

Ronnie Wood, chitaristul trupei Rolling Stones, în vârstă de 62 de ani, care s-a despărţit în urmă cu şase săptămâni de Katia Ivanova, în vârstă de 21 de ani, după o relaţie de 18 luni, a fost văzut, duminică, în compania unei alte tinere originare din Rusia, relatează dailymail.co.uk.

63 afișări
Imaginea articolului Ronnie Wood a înlocuit-o pe Katia Ivanova cu o altă rusoaică

Ronnie Wood a înlocuit-o pe Katia Ivanova cu o altă rusoaică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Celebrul rocker a fost fotografiat de presa britanică în timp ce discuta cu specialista în PR Hannah Kamelmacher, în vârstă de 26 de ani, duminică, la un turneu de snooker organizat la Londra. Jurnaliştii britanici susţin că cei doi şi-au petrecut noaptea împreună, într-un hotel londonez.

Hannah Kamelmacher este cea de-a doua tânără femeie în compania căreia este văzut Ronnie Wood în ultimele două săptămâni. Veteranul muzician a fost zărit în perioada Crăciunului, la restaurantul J. Sheekey, alături de o tânără brunetă al cărei nume este Camilla.

Ronnie Wood şi Hannah Kamelmacher par inseparabili şi se afişează în fiecare seară în barurile şi restaurantele în vogă din Londra.

Imediat după ce Ronnie Wood şi Katia Ivanova au pus punct relaţiei lor zbuciumate, tânăra blondă originară din Kazahstan a avut o relaţie cu modelul Dan Turner şi, recent, a flirtat cu DJ-ul Jonas Altberg în emisiunea "Celebrity Big Brother".

Între timp, presa britanică a afirmat că Ivanova a participat la o orgie alături de un magnat în vârstă de peste 60 de ani şi două prostituate, înainte de a-l cunoaşte pe Ronnie Wood.

Ronnie Wood, chitaristul trupei Rolling Stones, s-a despărţit oficial de soţia sa, Jo, ea obţinând, la începutul lunii noiembrie 2009, un divorţ rapid în baza adulterului comis şi recunoscut de celebrul artist britanic. Nici Jo Wood, fost manechin, în vârstă de 54 de ani, nici Ronnie Wood, în vârstă de 62 de ani, nu au fost prezenţi la tribunal. Cuplul are doi copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici