Ronnie Wood, chitaristul Rolling Stones, a lansat o linie vestimentară

Ronnie Wood, chitaristul trupei Rolling Stones, a lansat o linie vestimentară, desenele şi schiţele sale urmând să fie imprimate pe diverse articole vestimentare şi accesorii ce vor fi comercializate de departamentul de lux al lanţului de magazine Liberty, informează nme.com.

14 afișări
Imaginea articolului Ronnie Wood, chitaristul Rolling Stones, a lansat o linie vestimentară

Ronnie Wood, chitaristul Rolling Stones, a lansat o linie vestimentară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Această linie vestimentară, lansată oficial marţi, 27 octombrie, reprezintă colaborarea dintre Ronnie Wood şi Tamara Salman, directorul de creaţie al trustului Liberty. Cei doi au hotărât împreună să producă iniţial o colecţie mică, formată din doar câteva articole vestimentare, pe care vor apărea imprimate câteva dintre desenele şi schiţele realizate de celebrul chitarist britanic.

Pentru început, ei au decis să folosească doar trei desene pentru aceste imprimeuri. Printre acestea se numără şi desenul "I Feel Like A Painting", despre care Ronnie Wood spune că a fost realizat "în ziua în care a decis să îşi schimbe viaţa".

Din seria produselor "I Feel Like A Painting" fac parte o rochie fără mâneci, o geantă de zi şi un model de tricouri bărbăteşti.

În afara reţelei de magazine Liberty, aceste articole vestimentare sunt disponibile şi în reţeaua Harrods din Londra, dar şi într-o serie de magazine din Japonia, Irlanda, Italia şi Statele Unite.

Ronnie Wood s-a alăturat trupei Rolling Stones în 1975, înlocuindu-l pe Mick Taylor. El este, de asemenea, un pictor apreciat. Trupa Rolling Stones, compusă în prezent din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood, a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă pe parcursul ultimelor cinci decenii şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici