Ronnie Wood, chitaristul trupei Rolling Stone, a divorţat

Ronnie Wood, chitaristul trupei Rolling Stone, s-a despărţit oficial de soţia sa, Jo, ea obţinând, miercuri, un divorţ rapid în baza adulterului comis şi recunoscut de celebrul artist britanic.

51 afișări
Imaginea articolului Ronnie Wood, chitaristul trupei Rolling Stone, a divorţat

Ronnie Wood, chitaristul trupei Rolling Stone, a divorţat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostului model Jo Wood, în vârstă de 54 de ani, i-a fost acordat divorţul de către un judecător de la Înalta Curte pentru dreptul familiei din Londra, punând astfel capăt unui mariaj care a durat 24 de ani.

Nici Jo Wood, nici Ronnie Wood, în vârstă de 62 de ani, nu au fost prezenţi la tribunal. Cuplul are doi copii.

Mariajul veteranului rocker în vârstă de 62 de ani s-a destrămat în momentul în care el a părăsit domiciliul conjugal din Londra, în 2008, pentru a petrece zece zile în Irlanda alături de tânăra rusoaică Ekaterina Ivanova, mai tânără cu 40 de ani decât muzicianul britanic.

Potrivit actualei legislaţii britanice în domeniul divorţurilor, Jo Wood are dreptul la jumătate din averea soţului său, deşi avocaţii nu au precizat deocamdată care este valoarea acesteia.

Surse din presa britanică susţin, însă, că averea lui Wood a scăzut în ultima perioadă, din cauza crizei economice mondiale, acesta scoţând la vânzare, la începutul anului, reşedinţa pe care o are în Irlanda.

Jo Wood controlează o parte importantă din finanţele cuplului şi a ocupat funcţia de asistentă personală a legendarului chitarist timp de foarte mulţi ani.

Ea este, totodată, director asociat în compania Rockyarch, considerată un adevărat "imperiu" în industria muzicală, dar şi secretara companiei Scream Art, implicată în numeroase proiecte artistice.

Ronnie Wood s-a alăturat trupei Rolling Stones în 1975, înlocuindu-l pe Mick Taylor. El este, de asemenea, un pictor apreciat.

Trupa Rolling Stones, compusă în prezent din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood, a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă pe parcursul ultimelor cinci decenii şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici