Ronnie Wood, de la Rolling Stones, se va căsători cu iubita sa de 20 de ani

Ronnie Wood, chitaristul trupei britanice Rolling Stones, vrea să se căsătorească cu iubita sa, rusoaica Ekaterina Ivanova, în vârstă de 20 de ani, după ce, în 2008, s-a despărţit de soţia sa, Jo Wood, după o relaţie de 23 de ani, informează femalefirst.co.uk.

21 afișări
Imaginea articolului Ronnie Wood, de la Rolling Stones, se va căsători cu iubita sa de 20 de ani

Ronnie Wood, de la Rolling Stones, se va căsători cu iubita sa în vâstă de 20 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ronnie Wood, în vârstă de 62 de ani, le-a spus prietenilor săi apropiaţi că "a prins din nou chef de viaţă", după ce a început să se întâlnească cu o chelneriţă originară din Rusia.

Înainte de a se putea căsători cu Ekaterina Ivanova, Ronnie Wood trebuie să divorţeze de soţia lui, Jo, el fiind hotărât să îşi păstreze intactă averea estimată la 60 de milioane de lire sterline (66,38 milioane de euro).

Unul dintre prietenii soţiei legendarului chitarist a mărturisit că Jo Wood a fost extrem de supărată după ce a înţeles că "nu mai există cale de împăcare" cu Ronnie, acesta dorind să divorţeze cât mai repede, pentru a putea să se căsătorească cu Ekaterina Ivanova.

"Jo a crezut tot timpul că acesta era doar un flirt care se va termina repede. A făcut eforturi mari pentru a rămâne în bune relaţii cu Ronnie. Dar lucrurile nu s-au îndreptate între ei, iar el este hotărât să rezolve orice dispută la tribunal", a explicat aceeaşi sursă.

Ekaterina Ivanova a declarat recent că are o relaţie cu Ronnie nu pentru banii lui, ci pentru că îl iubeşte. "Mă face fericită, e amuzant. Există multă căldură între noi când suntem împreună. Suntem ca două piese de lego care se potrivesc perfect", a adăugat tânăra rusoaică.

Referindu-se la acuzaţiile formulate de tabloidele britanice, Ekaterina Ivanova a declarat că acestea sunt "ridicole" şi că ar trebui să fie "o persoană cu adevărat bolnavă şi nebună" pentru a trece prin greutăţile unei relaţii doar pentru a obţine nişte bani. "Nu sunt o persoană materialistă. Uneori, mi se pare chiar amuzant să nu ai bani", a adăugat actuala iubită a chitaristului Ronnie Wood.

Wood, în vârstă de 62 de ani, s-a alăturat trupei Rolling Stones în 1975, înlocuindu-l pe Mick Taylor. El este, de asemenea, un pictor apreciat. Trupa Rolling Stone, compusă în prezent din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood, a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă pe parcursul ultimelor cinci decenii şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici