Ronnie Wood este minunat în pat, spune fosta iubită, cu 40 de ani mai tânără

Ronnie Wood, chitaristul trupei Rolling Stones, "este minunat în pat", fiind un amant foarte experimentat, a declarat Ekaterina Ivanova, fosta iubită a muzicianului britanic, mai tânără decât acesta cu 40 de ani, informează nme.com.

15 afișări
Imaginea articolului Ronnie Wood este minunat în pat, spune fosta iubită, cu 40 de ani mai tânără

Ronnie Wood este minunat în pat, spune fosta iubită, cu 40 de ani mai tânără (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un interviu recent, Ekaterina Ivanova a lăudat calităţile de amant ale fostului ei iubit Ronnie Wood. Tânăra blondă în vârstă de 21 de ani, care s-a despărţit în decembrie de Ronnie Wood, în vârstă de 62 de ani, după o relaţie de 18 luni, a vorbit în premieră despre viaţa sexuală a fostului cuplu.

"Ronnie era minunat în pat. Am petrecut clipe de pasiune sălbatică. Evident, el este foarte experimentat şi foarte bun la anumite lucruri. Ştia cum să mă satisfacă. Şi nu am avut niciodată nevoie să participăm la o orgie sau să invităm o a treia persoană în patul nostru", declarat tânăra originară din Kazahstan.

Imediat după ce Ronnie Wood şi Katia Ivanova au pus punct relaţiei lor zbuciumate, tânăra a avut o relaţie cu modelul Dan Turner şi, recent, a flirtat cu DJ-ul Jonas Altberg în emisiunea "Celebrity Big Brother".

Ekaterina Ivanova a confirmat că relaţia ei cu Ronnie Wood s-a încheiat şi că Jonas Altberg ar putea fi "alesul" inimii sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici