Ronnie Wood îşi ajută fiul să treacă prin perioada de dezintoxicare

Ronnie Wood, rockerul de la Rolling Stones, îşi ajută fiul, Jesse, să treacă peste perioada de dezintoxicare, informează contactmusic.com.

31 afișări
Imaginea articolului Ronnie Wood îşi ajută fiul să treacă prin perioada de dezintoxicare

Ronnie Wood îşi ajută fiul să treacă prin perioada de dezintoxicare (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

Legendarul chitarist a fost internat de şapte ori în centre de tratament contra dependenţei de droguri şi alcool, în ultimii 30 de ani. Acesta are şase luni de când nu a mai consumat asemenea substanţe.

Astfel, Wood a decis să îşi ajute fiul să treacă prin asemenea momente dificile.

"Jesse este acum la dezintoxicare. Ne ajutăm unul pe altul. Eu nu am mai consumat (droguri şi alcool, n.r.) de şase luni şi mă simt foarte bine", a declarat acesta pentru revista britanică Uncut.

"Plictiseala te omoară şi ideea că poţi să bei doar un pahar... Odată ce am scăpat de ideile astea, am putut să îmi concentrez atenţia asupra muzicii şi picturii", a mărturisit el.

Ronnie Wood face parte din trupa The Rolling Stones, alături de Mick Jagger, Charlie Watts şi Keith Richards. Trupa The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă pe parcursul ultimelor cinci decenii şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici