Rosie Huntington-Whiteley, cea mai "fierbinte" femeie din lume. Vezi cine o urmează în top - GALERIE FOTO

Actriţa britanică Rosie Huntington-Whiteley, interpreta personajului feminin principal din al treilea film din seria "Transformers", a fost desemnată cea mai fierbinte femeie din lume de către editorii revistei Maxim.

1721 afișări
Imaginea articolului Rosie Huntington-Whiteley, cea mai "fierbinte" femeie din lume. Vezi cine o urmează în top - GALERIE FOTO

Rosie Huntington-Whiteley, cea mai "fierbinte" femeie din lume (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rosie Huntington-Whiteley, model al casei Victoria's Secret devenit actriţă şi de curând iubita actorului Jason Statham, a preluat prima poziţie în clasamentul Hot 100 de la învingătoarea de anul trecut, cântăreaţa Katy Perry, care în acest an s-a clasat pe locul al treilea, informează accesshollywood.com.

VEZI AICI GALERIA FOTO

Pe locul al doilea s-a clasat fotomodelul şi actriţa Olivia Munn, starul din serialul american "Perfect Couples".

Top 5 a fost completat de actriţele Cameron Diaz (locul al patrulea) şi Mila Kunis (poziţia a cincea).

Printre celelalte nume importante prezente în Hot 100 se află Natalie Portman (poziţia a opta), Jennifer Lawrence (poziţia a 10-a), Scarlett Johansson (locul 14), Olivia Wilde (locul 16, fosta câştigătoare din 2009), fosta vedetă din "Transformers" Megan Fox (locul 17) şi cântăreaţa Britney Spears (locul 25).

Kate Middleton, soţia prinţului William, ocupă locul al 26-lea, Sofia Vergara se află pe poziţia a 29-a, iar starleta Kim Kardashian ocupă locul al 35-lea.

Modelul Melanie Iglesias ocupă locul 100.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici