Roxana Ciuhulescu are bustul mai mare decât Adina Barbu

Roxana Ciuhulescu îi va face Adinei Barbu o glumă sâmbătă, de la ora 12.30, la Pro Motor. Invitată să vorbească despre Jaguarul ei XF, motor diesel 2,7 l si 207 CP, Adina Barbu va recunoaşte, provocată de Roxana Ciuhulescu, că nu îi este frică de concurenţă, ci din contră o consideră benefică pentru evoluţie.

532 afișări
Imaginea articolului Roxana Ciuhulescu are bustul mai mare decât Adina Barbu

Roxana Ciuhulescu are bustul mai mare decat Adina Barbu

Auzind asta, Roxana va scoate din maşină şi-şi va pune sub tricou "surprizele" care îi vor pune Adinei decolteul "în umbră".

Ce-i drept, vor fi nişte surprize glumeţe şi "detaşabile", două baloane, care o vor amuza pe Adina foarte mult.

Odată spartă gheaţa, Adina va povesti despre primele maşini pe care le-a avut, un Chrysler 300, un Mercedes E Klasse şi unul C Klasse, dar şi despre palmaresul ei ca şoferiţă. În cei trei ani şi jumătate de când conduce, Adina a rămas o dată fără permis de conducere din cauza vitezei excesive, 210 km/h.


Chiar dacă acum conduce o maşină joasă, Adina preferă Jaguarul pentru că este un brand exclusivit care îi oferă confort şi putere şi dacă ar fi să schimbe acest XF ar face-o doar cu ultimul model de Jaguar, XJ. Adina mărturiseşte că se atasează foarte mult de maşinile ei şi are grijă de ele, nu merge niciodată cu ele murdare şi nici nu fumează niciodată în maşină.

Telespectatorii Pro Tv vor putea afla sâmbătă, la Pro Motor, ce sporturi îi plac Adinei, cu ce echipă de fotbal ţine, ce jucători de fotbal îi plac dar şi dacă din cauza bustului, Adina are probleme cu centura de siguranţă sau nu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici