Roxana Ciuhulescu este instructor internaţional de kangoo jumps

Vedeta Pro TV Roxana Ciuhulescu a devenit oficial instructor internaţional de kangoo jumps, sport de care s-a îndrăgostit în urmă cu un an, informează televiziunea.

800 afișări
Imaginea articolului Roxana Ciuhulescu este instructor internaţional de kangoo jumps

Roxana Ciuhulescu este instructor internaţional de kangoo jumps

"M-am «molipsit» de virusul kangoo jumps în urmă cu un an. Odată ce mi-am pus în picioare aceste ghete, aş fi fost în stare să şi dorm cu ele, nu doar să sar pe ele în parcuri, să merg la sală sau să ţopăi prin casă", a spus Roxana.

"Am avut norocul s-o întâlnesc pe Kinga Sebestyen, promotoarea acestui sport în România, cea care mi-a băgat acest «virus» în sânge. Kinga a fost cea care mi-a dat curaj să fac acest sport şi, datorită ei, weekend-ul trecut am devenit instructor internaţional de kangoo jumps", povesteşte Roxana.

Deocamdată timpul nu-i permite să ţină cursuri, însă ea este hotărâtă ca în această primăvară, prin aprilie, să aibă cel puţin o clasă la una dintre cele mai tari săli de sport din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici