Roxana Ciuhulescu face şcoala de şoferi de autobuz şi camion

Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii "Pro Motor", difuzată de Pro TV în fiecare sâmbătă, de la ora 12.30, face şcoala de şoferi de autobuz şi camion, informează postul de televiziune.

365 afișări
Imaginea articolului Roxana Ciuhulescu face şcoala de şoferi de autobuz şi camion

Roxana Ciuhulescu face şcoala de şoferi de autobuz şi camion

Până la sfârşitul anului, Roxana Ciuhulescu, care de curând a împlinit 10 ani de când prezintă emisiunea "Pro Motor", îşi doreşte să aibă permisul de conducere profesionist, valabil pentru toate categoriile de autovehicule. "În vara asta am împlinit 10 ani de când sunt la cârma celei mai cunoscute emisiuni auto din România, «Pro Motor», şi am zis să-mi fac un cadou, să iau carnetul de şofer profesionist. O bună prietenă mi-a recomandat cea mai bună şcoală de şoferi din Bucureşti, aşa am ajuns la Teo", povesteşte Roxana.

Prima oră de condus maşini uriaşe s-a lăsat cu urlete din partea curajoasei vedete: "«Tulai Doamnie» am zis când m-am văzut la volanul monstrului şi am început să strig pe fereastră «Păzeeea»! Am condus mai întâi autobuz şi aveam senzaţia că nu se mai opreşte monstrul, că nu răspunde pedala, aşa că am călcat-o până la podea. Nu ştiu câte nasuri s-au rupt în autobuz, dar ştiu că m-au trecut toţi fiorii. Mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc cu volumul maşinii, dar când am avut de condus camionul, deja părea floare la ureche. Să vedem cum va fi şi când voi conduce camion cu remorcă, atunci, da, parcare cu spatele", povesteşte Roxana.

Deşi i-a cam bruscat pe colegii de şcoală, ora de condus a Roxanei s-a terminat în aplauzele tuturor: "M-au aplaudat cu toţii la final, ceea ce mi-a dat încredere că nu sunt cel mai prost şofer de autobuz din lume. Am urcat autobuzul de câteva ori pe trotuar, dar cu toţii am scăpat teferi. Acum îmi este mult mai uşor".

Singura femeie înscrisă în această sesiune la şcoala pentru categoriile C, C+E, D şi D+E, Roxana a mai prins curaj când a auzit că totuşi sunt destule femei care au absolvit aceste cursuri şi stăpânesc acum maşini uriaşe, semn că nu e "singura femeie zurlie". După ce va avea în buzunar permisul de şofer profesionist, Roxana va putea să facă pentru emisiunea pe care o prezintă ceea ce nu putea până acum: teste de camioane şi autobuze. Dincolo de asta, Roxana visează să-şi bage familia şi toţi prietenii într-un autobuz şi să colinde la volanul lui lumea în lung şi-n lat: "Ar fi o vacanţă de vis", mărturiseşte vedeta Pro TV.

Soţul Roxanei, Mihai, nu s-a mirat deloc de iniţiativa soţiei lui, mai ales că şi el a absolvit în urmă cu câţiva ani această şcoală: "Lui Mihai i s-a părut ceva normal pentru mine. Chiar îmi spunea că nu ştia ce se întâmplă cu mine de ceva timp că nu m-am mai apucat eu de ceva trăsnit, credea că m-a doborât oboseala. Mihai mă sprijină în acest sens, iar mama a început să râdă şi să-mi spună: «Mda, "băieţoiul" meu trebuia să mai facă ceva»", mai povesteşte Roxana Ciuhulescu.

"In vară, sper să reuşesc să iau licenţa de navigaţie, îmi doresc tare mult o barcă cu motor şi, ca atare, trebuie să am licenţă înainte de a o achiziţiona. Că doar îmi plac şi sporturile nautice", mai spune prezentatoarea "Pro Motor" de la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici