Roxana Ciuhulescu, în postura de DJ, la Music FM

Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii "Pro Motor" la Pro TV, va fi, în weekend, DJ la emisiunea "StarList" de la Music FM, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

208 afișări
Imaginea articolului Roxana Ciuhulescu, în postura de DJ, la Music FM

Roxana Ciuhulescu, în postura de DJ, la Music FM (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

În acest weekend, emisiunea "StarList" găzduieşte o nouă vedetă în postura de DJ: Roxana Ciuhulescu, sâmbătă, la ora 14.00, va avea prima experienţă în radio de acest fel.

Vedeta Pro TV, care a trecut de toate provocările volanului, fiind posesoarea unui carnet de conducere cu toate categoriile, va pune la radio piesele preferate de la Music FM, post de radio pe care îl ascultă în maşină în timp ce conduce.

"Surprinzător, dar am emoţii. Încerc să îmi imaginez ce voi face într-un studio de radio, pentru că voi fi în această postură pentru prima dată. Sper să nu mă fac foarte tare de râs şi ascultătorii să se bucure de alegerile mele muzicale", spune prezentatoarea emisiunii "Pro Motor" la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici