Roxana Ionescu, în locul Monicăi Davidescu în show-ul "Dansez pentru tine"

Roxana Ionescu o va înlocui, în cadrul show-ului "Dansez pentru tine", pe Monica Davidescu, care este grav accidentată şi nu mai poate continua competiţia, informează Pro TV.

992 afișări
Imaginea articolului Roxana Ionescu, în locul Monicăi Davidescu în show-ul "Dansez pentru tine"

Roxana Ionescu (Imagine: Mediafax Foto)

Grav accidentată, Monica Davidescu nu mai poate continua competiţia visurilor de la Pro TV şi i-a predat ştafeta Roxanei Ionescu, cea care, în momentul în care a primit propunerea, a acceptat fără să stea pe gânduri nicio clipă.

"Să-mi duci băiatul în finală", i-a spus Monica Davidescu, cu lacrimi în ochi, Roxanei. Aceasta i-a promis că va lupta cu dăruire pentru visul lui George Boghian.

"Recunosc, fiind perechea antrenată de Cocuţa, cu ei ţineam oricum. George chiar merită să fie fericit", a declarat Roxana Ionescu.

Monica a fost trup şi suflet alături de Roxana şi de George, urmărindu-le primele repetiţii pe care le-au făcut împreună. "Monica a venit la noi în sală când repetam. A fost foarte drăguţă, a stat cu noi, în ciuda faptului că trece printr-o situaţie cumplită e foarte optimistă, râde, face glume, iar eu nu ştiam cum să mă comport, să râd, să nu râd… dar tot ea m-a liniştit, mi-a zis: 'A fost o greşeală, iar tu ai venit să mă ajuţi', iar eu i-am promis că o să-l duc pe George în finală, chiar pe primul loc", a spus Roxana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici