Ruby, tânăra aflată în centrul scandalului petrecerilor date de Berlusconi, a născut o fetiţă

Tânăra marocană Karima El Mahroug, supranumită "Ruby, hoaţa de inimi", care se află în centrul procesului intentat fostului premier italian Silvio Berlusconi pentru prostituţie, a născut, luni, la Genova, o fetiţă care a primit numele de Sofia Aida.

348 afișări
Imaginea articolului Ruby, tânăra aflată în centrul scandalului petrecerilor date de Berlusconi, a născut o fetiţă

Ruby, tânăra aflată în centrul scandalului petrecerilor date de Berlusconi, a născut o fetiţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Atât bebeluşul, cât şi mama se simt bine, a declarat pentru presa italiană tatăl fetiţei, Luca Risso, patronul a două discoteci din Genova în care a lucrat Ruby, în vârstă de 19 ani.

Potrivit Parchetului din Milano, Berlusconi a plătit-o pe Ruby, în perioada în care aceasta era minoră, de cel puţin zece ori, între lunile februarie 2010 şi mai 2010.

Berlusconi este acuzat şi de trafic de influenţă, după ce ar fi intervenit la poliţie pentru eliberarea adolescentei "Ruby", când aceasta fusese reţinută sub acuzaţia de furt, în mai 2010. Fostul premier italian a spus ulterior că a intervenit pentru a evita un incident diplomatic, deoarece a crezut că Ruby era nepoata fostului preşedinte egiptean Hosni Moubarak.

În procesul de la Milano, început în aprilie şi aflat în derulare, poliţiştii italieni au declarat în timpul audierilor recente că Ruby se prostitua "cu regularitate" în perioada în care au fost aduse acuzaţiile contra lui Berlusconi. Poliţiştii au vorbit, totodată, despre "efuziuni între femei" cu ocazia dineurilor organizate în reşedinţele lui Berlusconi şi au spus că acestea apăreau adeseori deghizate în "Moş Crăciun sau poliţiste".

În ceea ce o priveşte, Ruby, care este considerată o "victimă" şi ar putea să depună mărturie în acest proces, a negat întotdeauna că ar fi fost prostituată şi a descris petrecerile la care a participat în reşedinţele lui Berlusconi ca "dineuri cât se poate de corecte". Fostul şef al guvernului italian a negat întotdeauna că a întreţinut relaţii sexuale cu tânăra marocană.

Potrivit acuzării, serile toride de "bunga bunga" erau organizate cu regularitate în luxoasa reşedinţă a lui Berlusconi din Arcore, în apropiere de Milano. Aproximativ 30 de femei care au participat la acele petreceri vor fi audiate în procesul "Rubygate", unde vor depune mărturie mai multe vedete, printre care şi actorul american George Clooney.

Participantele au declarat că 02.00 dimineaţa era ora la care începea "bunga bunga", sinonim pentru striptease şi raporturi sexuale care ajungeau până la orgie. O altă versiune face din "bunga bunga" numele unei "discoteci", puţin mai specială, care există în subsolul vilei din Arcore, echipată cu scaune speciale pentru lap-dance, dansul ce permite contactul dintre dansatoare şi client.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici