Rudele lui Meghan Markle continuă să provoace tensiuni la Palatul Buckingham: Sora vitregă a ducesei de Sussex, anchetată pentru agresiune pe internet

Samantha Markle este anchetată pentru agresiune pe internet (cyberbullying), după ce persoane din cel puţin patru ţări au depus plângeri cu privire la mesajele controversate pe care aceasta le-a scris despre sora sa vitregă, ducesa Meghan de Sussex, şi despre prinţul Harry, potrivit The Mirror.

3638 afișări
Imaginea articolului Rudele lui Meghan Markle continuă să provoace tensiuni la Palatul Buckingham: Sora vitregă a ducesei de Sussex, anchetată pentru agresiune pe internet

Disperată după atenţie. Sora vitregă a lui Meghan Markle, anchetată pentru mesaje defăimătoare la adresa ducesei

Conţinutul mesajelor scrise şi distribuite de Samantha Markle este încă necunoscut şi nu există informaţii potrivit cărora ancheta ar fi fost începută în urma unor plângeri ale familiei regale britanice.

"Au fost raportate multiple acuzaţii de agresiune pe internet (cyberbullying). Samantha Markle este conştientă de acuzaţii. Nu a fost arestată. Aceasta este o anchetă aflată în desfăşurare, nu pot specula cu privire la o cronologie şi nu pot face deocamdată alte comentarii", a declarat un ofiţer din Polk, Florida, ce lucrează la caz, pentru publicaţia Sunday Mirror

"Acuzaţiile vizează mai multe platforme de socializare online şi cuprind plângeri din cel puţin patru ţări, inclusiv Marea Britanie, Canada şi Suedia. Aceasta este o investigaţie amplă şi, cel mai probabil, va fi un proces îndelungat. Ancheta se află încă într-un stadiu incipient", a declarat o sursă.

Mark Phillips, actualul partener al Samanthei, a declarat: "Oricine îşi doreşte o anchetă împotriva mea şi a lui Sam este posibil să sfârşească în închisoare pentru cinci ani, pentru mărturie mincinoasă. În afara faptului că ripostăm, nu agresăm pe nimeni pe internet. Capete vor cădea în final".

La sfârşitul lunii septembrie, un nepot al ducesei Meghan de Sussex, Thomas Dooley, a fost arestat în Los Angeles, după ce a fost surprins mergând pe stradă purtând doar un mic prosop în jurul taliei. Când poliţiştii l-au abordat, Thomas a încercat să fugă. A fost prins şi închis pentru opunere la arestare.

Samantha, în vârstă de 54 de ani, şi fratele ei, Thomas Jr., sunt copiii lui Thomas Markle din primul său mariaj. Cea de-a doua soţie a acestuia a fost mama lui Meghan, Doria Ragland. Thomas Markle şi Doria au divorţat în 1988, când actuala ducesă Meghan avea şase ani.

Fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, şi prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relaţie de doi ani. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici