Rulota în care a stat Nicole Kidman în România, în 2002, folosită de traficanţi de droguri

Rulota în care a stat actriţa Nicole Kidman în România, în timpul filmărilor la pelicula Cold Mountain din anul 2002, a fost folosită de traficanţi de droguri pentru transportul substanţelor interzise, unul dintre membrii reţelei fiind traficantul Emil Crivac.

87 afișări
Imaginea articolului Rulota în care a stat Nicole Kidman în România, în 2002, folosită de traficanţi de droguri

Rulota în care a stat Nicole Kidman în România, în 2002, folosită de traficanţi de droguri

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Române, Fabian Bădilă, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că rulota Peugeot aparţinea unor traficanţi de droguri, fiind cumpărată cu banii proveniţi din vânzarea drogurilor.

El a precizat că rulota a fost confiscată în 2004, când a fost arestat şi Emil Crivac, considerat liderul afacerilor.

Bădilă a explicat că drogurile erau depozitate într-o platformă legată de remorca dubei, ruta acestora fiind, de obicei, Turcia - România - Olanda sau Italia.

Gruparea de traficanţi deţinea şi un atelier auto în care astfel de mijloace de transport erau cosmetizate, pentru ca drogurile să poată fi ascunse în interior, a precizat Bădilă.

Rulota de cinci stele, precum şi alte mijloace de transport cumpărate de traficanţi, a fost închiriată unor firme de producţie de filme, în diferite zone ale ţării.

Autovehicululul se află în parcarea Poliţiei de Frontieră din anul 2004.

În noiembrie 2004, Emil Crivac, alături de alte trei persoane, a fost trimis în judecată pentru trafic ilicit de droguri de mare risc şi scoaterea din ţară de droguri de mare risc, după ce în urmă cu un an vameşii unguri au descoperit 112 kilograme de heroină ascunse în locaşuri special amenajate în plafonul autovehiculului acuzaţilor şi sub scaunele din faţă. El a fost condamnat definitiv la închisoare în 11 noiembrie 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici