Video Ruslana Korshunova s-a sinucis din cauza unei decepţii în dragoste

Top modelul Ruslana Korshunova, care s-a sinucis sâmbătă, aruncându-se de la fereastra apartamentului său situat la etajul nouă al unei clădiri din Manhattan, New York, ar fi recurs la acest gest din cauza unei decepţii în dragoste.

1612 afișări

Potrivit autorităţilor, în locuinţa victimei nu s-au găsit urme de violenţă, astfel încât ancheta porneşte de la ipoteza sinuciderii, informează dailymail.co.uk.

Cu toate acestea, modelul, originar din Kazahstan, ar fi scris pe pagina sa de internet despre o decepţie în dragoste, admiţând că se simte "rănită" şi "pierdută". Astfel, în unul din poemele publicate pe internet, aceasta afirmă: "Visul meu este să zbor. Curcubeul meu este mult prea sus".

Pe de altă parte, apropiaţii Ruslanei neagă ipoteza sinuciderii. "Nu văd niciun motiv pentru care ar fi făcut acest gest. Era în top, nu a arătat niciun semn" că ar fi vrut să recurgă la sinucidere, a declarat un prieten publicaţiei The New York Post.

Korshunova, în vârstă de 20 de ani, a fost descoperită moartă în faţa clădirii în care locuia, mai multe persoane fiind martore la tragedie. Autorităţile au precizat că modelul a murit din cauza rănilor interne provocate de impact.

Supranumită "splendida" şi "revelaţia modei", "Rapunzel a Rusie", datorită părului său lung, Ruslana Korshunova a apărut pe coperta unor reviste precum Elle Franţa şi Vogue Rusia, participând la prezentările creatorilor de modă Betsey Johnson şi Jill Stuart. În plus, a apărut în campaniile publicitare ale unor designeri precum Vera Wang, Christian Dior, Marc Jacobs şi DKNY.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici