Russell Crowe ar vrea interzicerea jocurilor electronice de pocher în cluburi

Actorul Russell Crowe vrea ca jocurile electronice de pocher din cluburile australiene să fie interzise, după ce un studiu a arătat că jumătate din banii cheltuiţi la jocuri provin din ajutoare sociale, informează Reuters.

5 afișări
Imaginea articolului Russell Crowe ar vrea interzicerea jocurilor electronice de pocher în cluburi

Russell Crowe ar vrea interzicerea jocurilor electronice de pocher în cluburi

Crowe, care la începutul acestui an a concediat majoretele de la clubul de rugby Rabbitohs din Sydney, unde este co-proprietar, pe motiv că erau îmbrăcate prea sexy, e de părere că barurile nu ar trebui să se bazeze pe jocurile de noroc pentru a realiza profit.

Jocurile electronice de pocher reprezintă un important loc de atracţie în multe dintre barurile şi cluburile australiene, profitul adus de acestea depăşind de multe ori celelalte venituri ale clubului şi furnizând statului miliarde de dolari anual sub formă de taxe.

Cu toate acestea, problema jocurilor de noroc atrage tot mai multă atenţie, politicienii criticând guvernul că se bazează prea mult pe încasările din această formă de distracţie.

Actorul câştigător al unui premiu Oscar, care locuieşte într-una din zonele mai puţin aglomerate din Sydney, cere ca un număr de aproximativ 160 de jocuri electronice de pocher să fie interzise în baruri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici