Russell Crowe devine regizor

Russell Crowe va debuta în calitate de regizor odată cu începerea filmărilor pentru thrillerul poliţist "77", în care actorul australian va fi şi protagonist.

67 afișări
Imaginea articolului Russell Crowe devine regizor

Russell Crowe devine regizor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit contactmusic.com, actorul australian îşi dorea de mulţi ani să regizeze un film şi după o perioadă de reflecţie a decis că un thriller poliţist reprezintă ocazia ideală pentru ca el să treacă în spatele camerei de filmat.

Drama "77" prezintă două evenimente tragice din anul 1974 - cazul nerezolvat al asasinării unui poliţist din Los Angeles şi spectaculoasele schimburi de focuri, televizate în direct de posturile americane, ce au avut loc în South Central din Los Angeles, între membrii grupării Symbionese Liberation Army şi LAPD (Poliţia din Los Angeles, n.r.), în timpul cărora au fost trase 50.000 de focuri de armă.

Evenimentele vor fi relatate din perspectivele a doi poliţişti americani, parteneri în cadrul aceluiaşi echipaj.

Filmul va fi realizat pe baza unui scenariu scris de David Matthews.

Înainte de a semna pentru a juca în thrillerul "77", Russell Crowe declarase recent că îşi doreşte să apară într-un film produs la Bollywood.

Pe lângă Oscarul câştigat în 2001 pentru rolul din "Gladiatorul", Russell Crowe, care s-a născut în Noua Zeelandă, dar a crescut în Australia, a primit alte două nominalizări la premiile Academiei de film americane pentru rolurile din "Informatorul/ The Insider" (2000) şi "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind" (2002).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici