Russell Crowe îl înlocuieşte pe Heath Ledger în filmul australian "Dirt Music"

Actorul Russell Crowe va interpreta rolul principal în lungmetrajul australian "Dirt Music", regizat de Phillip Noyce, înlocuindu-l pe Heath Ledger, decedat în ianuarie 2008 în urma unei supradoze de medicamente, informează contactmusic.com.

16 afișări
Imaginea articolului Russell Crowe îl înlocuieşte pe Heath Ledger în filmul australian "Dirt Music"

Russell Crowe îl înlocuieşte pe Heath Ledger în filmul australian "Dirt Music" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Heath Ledger urma să interpreteze rolul principal şi să joace alături de Rachel Weisz în acest film, inspirat de romanul omonim scris de Tim Winton, însă a renunţat la acest proiect cinematografic pentru rolul The Joker din lungmetrajul "Cavalerul negru/ The Dark Knight". Pentru acest rol, actorul australian a fost recompensat, postum, cu premiul Oscar în 2009.

Timp de aproape doi ani, producătorii filmului "Dirt Music" au căutat un înlocuitor pentru Heath Ledger, regizorul Phillip Noyce confirmând abia recent faptul că rolul principal va fi interpretat de Russell Crowe.

Acest proiect cinematografic marchează prima apariţie a lui Russell Crowe într-un film australian în ultimul deceniu. Recent, actorul a anunţat că îşi va petrece următorul an în ţara sa "de adopţie", Australia, unde va asigura vocea naratorului dintr-un spectacol de teatru de proporţii epice, deoarece doreşte să petreacă mai mult timp alături de familie.

Pe lângă Oscarul câştigat în 2001 pentru rolul din "Gladiatorul", Russell Crowe, care s-a născut în Noua Zeelandă, dar a crescut în Australia, a primit alte două nominalizări la premiile Academiei de film americane pentru rolurile din "Informatorul/ The Insider" (2000) şi "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind" (2002).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici