Ryan Reynolds, prezent la dezvelirea propriei statui de ceară la Madame Tussauds din Hollywood

Actorul canadian Ryan Reynolds a fost prezent, miercuri, la dezvelirea propriei statui de ceară la Muzeul Madame Tussauds din Hollywood, chiar în ziua în care a împlinit vârsta de 37 de ani.

240 afișări
Imaginea articolului Ryan Reynolds, prezent la dezvelirea propriei statui de ceară la Madame Tussauds din Hollywood

Ryan Reynolds, prezent la dezvelirea propriei statui de ceară la Madame Tussauds din Hollywood

Statuia a fost expusă publicului din Hollywood pe 23 octombrie, de ziua de naştere a actorului, care a venit la eveniment îmbrăcat identic cu figura de ceară, într-un costum din trei piese din tweed şi cămaşă albă descheiată la gât, singura diferenţă fiind aceea că părul actorului era tuns mai scurt, informează dailymail.co.uk.

"Mulţumesc tuturor de la Madame Tussauds din Hollywood pentru talentul şi munca lor asiduă. Este fără îndoială cea mai mare şi mai spectaculoasă lumânare aniversară pe care am primit-o", a declarat Ryan Reynolds.

Pentru realizarea statuii a fost nevoie de aproape 150 de kilograme de lut şi de o echipă de 20 de artişti, care au efectuat peste 200 de măsurători diferite, timp de mai multe luni.

Pentru realizarea figurii de ceară, Ryan Reynolds a beneficiat de câteva mii de voturi ale fanilor pe Facebook, devansând alte celebrităţi precum Anne Hathaway, Jennifer Hudson şi Sofia Vergara.

Actorul de film şi televiziune canadian Ryan Reynolds a devenit cunoscut pentru rolul din serialul "Two Guys and a Girl", dar şi pentru relaţiile sale cu femei celebre: înainte de căsătoria cu actriţa Blake Lively, el a fost căsătorit cu Scarlett Johansson, de care a divorţat în 2010. Actorul canadian a putut fi văzut în vara anului trecut în thrillerul SF "Green Lantern 3D: Protectorul Universului". A mai jucat în filme precum "Dacă aş fi...tu", "Vrei să te însori cu mine?", "Aşii din mânecă" etc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici